CSmania.Ro - Resurse Cs
Forum CsMania
HZone.Ro - Gazduire Cs, Radio, Web .. Preturi Exceptionale ! (Partener CSMania)

HZone.Ro - Gazduire Cs, Radio, Web .. Preturi Exceptionale ! (Partener CSMania)


2883
2013-01-12 23:20:39

Descriere:

Partenerul CSMania.Ro Nr. #1 HZone.Ro - Gazduire Cs, Gazduire Radio, Gazduire Web, Domenii, Gazduire Cs:Go, Gazduire Jocuri, Servicii Web, Gazduire Blog, Servere, VPS-uri...etc.

Cine doreste sa isi deschida Server Cs si sa intre in Comunitatea CSMania trebuie sa achizitionati un Server Gazduire Cs de la partenerul nostru HZone.Ro, cand efectuati comanda puteti selecta sa intrati in Comunitatea CSMania dupa care va rugam sa ne contactati pe mail: contact@csmania.ro sau de pe pagina de contact.

Mai multe detalii cu ce ofera Comunitatea CSMania puteti ferifica pe forum sau sa ne contactati prin e-mail.

CSMania Recomanda cu sinceritate Firma: HZone Romania ( HZone.Ro ) stiindui de peste 5 ani si niciodata nu am fost dezamagiti.

Pe acceasta cale dorim sa le multumim ca am fost singuri acceptati pentru a creea un parteneriat. Va Multumim.


HZone Romania Cuvantul si Prezentarea LOR !


Despre: HZone Romania (HZone.Ro)

Infintata in 6 Martie 2006 am inceput sa oferim servicii web pentru clienti locali din orasul unde ne-am infiintat, ofeream servicii gazduire web, gazduire radio, gazduire cs, creare site-uri, logo-uri, servicii design, webdesign.

Binenteles am optat foarte mult pe creare site-uri si logo-uri pentru firme de orice tip cat si persoane fizice care doreau un designer si un site web sau popularea lor inscrierea in motoare, directoare la care ofeream si gazduire web pe serverele noastre proprii in datacenterul de la ROMARG ( Locatie Cluj ) pentru produsele sau serviciile lor, noi am optat 99% pe acceasta optiune, cu care am avut un succes exceptional local neaparand online cu un website si ofertele noastre doar din cunostinte, recomandari SI NICIODATA DIN RECLAMA PLATITA.


Gazduire Cs & Gazduire Radio ofeream clientilor care ne trimiteau mail sau ne contactau telefonic informandu-se daca ne ocupam si cu gazduirea de accest tip, binenteles ca ne ocupam doar ca din momence ce nu am aparut online cu site-ul nostru si ofertele noastre nu stia nimeni, dar tot noi am avut de castigat pentru a testa si a gasi cele mai bune metode de a gazdui un server cs sau radio pe vremea accea era ceva nou pentru noi.


Si am continuat asa foarte multi ani binenteles am fost destul de stresati de catre clienti nostri sa aparem online sa le fie si lor mult mai usor de a comanda servicii si sa nu trebuiasca de fiecare data sa comunicam la telefon sau prin e-mail sau chiar personal, si am tot refuzat multumindune cu mica afacere locala neavand echipamentele necesare pentru o extindere rapida ca si orice bussines.


Dupa atatia ani incepuseram sa avem clienti din toata Romania mai ales din Bucuresti contactandu-ne prin telefon si mail avandule de la clienti nostri cerandule lor datele noastre de contact.


In 2012 o cunostinta ne-a facut cunostinta cu Cristian Trusca care lucreaza cu Voxility si care nea indrumat intr-o directie buna. Si dorim sa-i multumim.

In 6 Martie 2012 la cererile primite de la clienti din toata Romania am decis sa aparem si online sa le facem munca lor cat si a noastra cat mai usoara asa ca am creeat HZone Romania si site-ul HZone.Ro


Echipamente / Servere / Locatie / Viteza

Detinem Servere Echipate:
Procesor: Intel® Xeon® Processor L5420 QuadCore (12M Cache, 2.50 GHz, 1333 MHz FSB)
HDD: 500GB Samsung Sata (Hot Swap)
Rami: 8 - 24 GB HP 800Mhz
Viteza: 1GBps - 10GBps.

Unele sunt echipate special cu softuri: LiteSpeed, CPanel, GameCP, R1Soft, CloudLinux, CentOS, Percona MySQL Server in functie de ce sunt gazduite pe ele facand sa fie fiecare tip de gazduire separat.

Sistem antiincendiu, alimentare cu energie electrica UPS Reilo, generatoare Turbo-Diesel 648CP putere 500 KVA, Fibra Optica..etc.

Datacentere: Voxility ( Bucuresti ) & GTS Telecom ( Cluj )

Unele servere sunt legata direct la RoNIX, ceea ce mareste viteza de transfer pentru utilizatori indiferent in ce retea se afla.

Servicii & Preturi

Nu vom pune fiecare pachet in parte doar vom oferii informatii si preturi cu cel mai mic pachet si cel mai mare incepand de la pana la....etc, este posibil ca preturile pe site sa fie modificate datorita datei in care accest articol a fost scris cel mai bine este sa intrati direct pe site HZone.Ro

Gazduire Web:
Spatiu 1 GB, Domenii Gazduite 2 Pret: 0.99E
Spatiu 2 GB, Domenii Gazduite 3 Pret: 1.99E
Spatiu 3 GB, Domenii Gazduite 6 Pret: 2.99E
Spatiu 5 GB, Domenii Gazduite 12 Pret: 4.99E
Spatiu 10 GB, Domenii Gazduite 25 Pret: 9.99E

Toate Contin: Trafic, Baze De Date, Subdomenii, E-mail, Domenii Parcate..etc NELIMITAT

Domenii:
Incepand De La: 3.5 Euro Tip: .Ro .Net .Com .Info .Us .Eu .Ws .Co.Uk ..etc

Creare Site-uri:
Preturile pot varia de la idee la idee in functie de complexivitatea sa pretul poate incepe de la 10 euro pana la sute de euro binenteles cel mai bine este sa cereti oferta inainte de a gandi ca poate costa sute de euro.

Gazduire Counter-Strike 1.6:
12 Sloturi: 5 Euro
22 Sloturi: 7 Euro
24 Sloturi: 8 Euro
28 Sloturi: 9 Euro
32 Sloturi: 10 Euro

Informatii Suplimentare: Panou GameCP, Ip Dedicat, Port 27015, Tactat 500 - 1000 Fps, Pluginuri Predefinite, Sv_DownloadUrl Automat & Instant, Fara Restrictii, Spatiu Nelimitat, DNS Gratuit, Conexiune 1GBps - 10GBps, ...Restul Pe Site.

Gazduire Counter-Strike: Global Offensive:
Preturile & Sloturile nu sunt afisate datorita faptului ca accest pachet de gazduire este in dezbatere ( Scris in data: 12 Ianuarie 2013 ) dar poti verifica pe site pentru o informatie mult mai clara si lista de preturi.


Pentru Mai Multe Tipuri De Servicii Va Rugam Sa Accsati Site-ul HZone.Ro

ASA CUM AM PRECIZAT ACCEST ARTICOL NU POATE FI ACTUALIZAT DE FIECARE DATA CAND HZONE ROMANIA FACE MODIFICARI PE SITE REFERITOR LA PRETURI CEL MAI BINE ESTE SA VEDETI MAI CLAR PRETURILE PE SITE.

Va Multumim !

Mail: Contact(a)Hzone.Ro
Site: http://wWw.HZone.Ro
Suport: Mail, Live, Y.Messenger, Skype, Tichete, Telefon.. ( Info Pe Site ).

Firma: S.C. GHEBARA S.R.L ( Creata Dupa Numele Fondatorului )
CUI: 26042999
J05/1180/2009
Toboliu Nr 68
Oradea, Romania, 430000
Firma "S.C." a fost creata in 2009 neavand nevoie de ea pana la momentul accela.
Nu uita sa distribui si prietenilor tai pe facebook !


Comentarii / Parerea Ta Conteaza !