CSmania.Ro - Resurse Cs
Forum CsMania
CS 1.6 PRO

CS 1.6 PRO


241 Mb
38251
49926
2014-09-18 11:15:32

Descriere:

Counter-Strike 1.6 Professional 2013 este un kit creat in anul 2013 cu setari optime de joc pentru ca tu sa ai un gameplay cat mai echilibrat. Jocul are un lag minim pe server deoarece nu este incarcat cu skinuri mari iar fps-ul este mare tot din aceasta cauza. Hartile nu au fost modficate cu texturi iar acest lucru nu va afecta fps-ul.

Cs-ul contine boti dar pentru cei care veti juca prima data cu boti va trebui sa astepti cateva minute pentru ca ei sa isi creeze waypoint-urile pe harti.

Despre Counter-Strike: Joc creat de compania Valve dar care deriva din conoscutul joc Half Life. La inceput cs-ul a fost doar un mod al acestui joc dar apoi creatorii si-au dat seama de potentialul sau urias si au creat primele versiuni.

Cea mai reusita versiune ramane inca 1.6 dar nu este cea mai noua. Dupa cs 1.6 au mai aparut: Condition Zero, CS Source si desigur Counter-Strike Global Offensive care este inca la inceput dar promite.

 Cand vine vorba de grafica jocul pare invechit dar gamerii nu apreciaza grafica jocului ci mai degraba gameplay-ul. Alt factor important il reprezinta si participarea la diferite cupe si turnee acolo unde jucatorii inca prefera cs 1.6.


Galerie Foto:Descarca / Download    Descarca / Download   


Nu uita sa distribui si prietenilor tai pe facebook !


Comentarii / Parerea Ta Conteaza !