CSmania.Ro - Resurse Cs
Forum CsMania
CS 1.6 Rosso Costiera

CS 1.6 Rosso Costiera


228 Mb
10239
21692
2014-09-10 16:58:19

Descriere:

Esti gata sa incerci un Counter Strike modificat de buna calitate ? Acest kit este cel mai bun pe anul 2014 si ofera caracterstici unice. Acest cs este cel mai bun cand vine vorba de fps.

Counter Strike 1.6 este cel mai jucat joc shooter si este inca jucat pentru ca ofera un gameplay bun, grafica accesibila si este foarte usor de configurat. Faptul ca cs-ul si serverele online se pot customiza dupa bunul plac i-au adus aceasta popularitate. In ziua de azi toate serverele au pluginuri modificate si harti noi.

Cu toate ca cs-ul are peste 10 ani de vechime el ramane in inimile jucatorilor de cs si dupa parerea mea acest joc nu va murii niciodata. Eu personal joc acest joc de 7 ani si inca nici un joc shooter nu imi place mai mult.

In ziua de azi jocurile shooter aduc in plus doar o grafica stralucitoare in timp ce counter-strike-ul reuseste sa ne aduca aproape de prietenii noastri. Seara ne jucam cu prietenii si facem glume in timp ce incercam sa fim cei mai buni de pe harta. Cs-ul va ramane mereu in inimile noastre pentru ca ne-a adus bucurie in suflet in toti acesti ani.

Acest kit ofera:
Lista de internet doar cu servere romanesti de diferite moduri. In lista veti gasi servere fara lag, cu jucatori din modurile zombie, clasic, gungame, respawn, furien, etc.
Versiunea anticheat UCP care nu permite codatilor sa joace cu coduri.
Gui profesional pentru un meniu pe masura si setari de joc pro.
Una dintre cele mai noi si stabile versiuni ce va permite sa va jucati pe serverele protocol 47 & 48.
Compatibil windows xp, vista si windows 7 & 8.
FPS optimizer, se poate obtine un fps mai mare prin reducerea graficii la un nivel vizual mai scazut.
Multe alte caracterstici.


Galerie Foto:Descarca / Download    Descarca / Download   


Nu uita sa distribui si prietenilor tai pe facebook !


Comentarii / Parerea Ta Conteaza !