Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Last week
 4. Mr.AdRiAn

  Cerere admin AK-47 UNSTOPOBLLE

  ai gresit sectiunea baiatul meu :)))
 5. Earlier
 6. jovanstar

  Cfg - Legendarul27

 7. Ceau pac.pac, nu stiu daca mai ma tii minte ca am jucat acum mult timp pe server 
  te-am contactat daca ai un addons foarte bun 
  Multumesc
  P.S> F0r3sT :*

  1. ^^pac.pac^^

   ^^pac.pac^^

   ? ts.csmania.ro

    

 8. Filme online

  Eli (2019) online subtitrat

  * Nume film : Eli (2019) online subtitrat * Durata : 2 ore * Gen : Horror * Scurta descriere : Înso?it de parin?ii lui dispera?i, un baiat de 11 ani care sufera de o boala debilitanta se interneaza într-o clinica izolata pentru a urma o terapie experimentala. * Link : http://cinemasfera.com/eli-2019-online-subtitrat/ * Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=GfX78FA9RUc * Parere/Review: Un film foarte bun . * Il recomanzi sau nu?: Normal , de aceea il postez . * Alte precizari?: Un film ce cuprinde mai multe genuri artistice , sper sa va placa .
 9. ^^pac.pac^^

  Tumblr-uri

  http://kidsssgfx.tumblr.com/ http://hazardgfx.tumblr.com/ http://cristiakarevan.tumblr.com/ http://lifeaccordingtosimi.tumblr.com/ http://ivanovicigfx.tumblr.com/ http://tudorgfx.tumblr.com/ http://senzorel.tumblr.com/ http://slamekk.tumblr.com/ http://danutxtrill.tumblr.com/ http://k1d1gfx.tumblr.com/ http://sickmvn.tumblr.com/ http://eleganceart.tumblr.com/ http://kenzokk.tumblr.com/ http://acabgfxw0rld.tumblr.com/ http://shadyyart.tumblr.com/ http://crsiders.tumblr.com/ http://ambroze1337.tumblr.com/ - http://morcowless.tumblr.com/ http://sidekick-staff.tumblr.com/ - http://fusherino.tumblr.com/ http://crystalmnd.tumblr.com/ http://horyrazvy.tumblr.com/ - http://takerart.tumblr.com/ http://royalimagge.tumblr.com/ http://pisica-invizibila.tumblr.com/ http://passive-dreamer.tumblr.com/
 10. *СиНдРоМ*

  [Model] Cerere UnBan

  Nume Topic: [Cerere] UnBan Nick Nick: Nick Admin: Data/Ora: Ip si Steam ID: Dovada: Detalii: Conditii: Numele topicului sa fie exact ca in model,daca nu se va respinge direct! Adminul acuzat trebuie sa se prezinte cu dovada,daca nu se prezinta in maxim 24 ore de la cerere,jucatorul va primi UnBan. Doar adminul in cauza si jucatorul au voie sa raspunda la cere.
 11. *СиНдРоМ*

  [Model] Ban List

  [Ban List] Nick Admin/Helper Nick jucator: Data/Ora: Motivul: Dovada: Steam ID si Ip: Cerinte: Dovada se poate face prin:WG,poze(imgur,etc),demo , de preferat demo. Motivul sa fie concret,altfel se risca -1 sau avertisment Steam ID si IP-ul(Obligatorii) se pune obligatoriu,asta in cauza de a fost banat necorespunzator si ca urmare va primi UnBan. E necesar un singur topic de Ban List,acesta se va completa sub forma de Replay(Exemplu). Fiecare Admin este obligat sa detina Ban List.
 12. Knock?

  important Anunt !

  Schimbarea temei , este una foarte veche.
 13. ShadoW.

  important Anunt !

  deacord dar depinde ce
 14. .FiRiCeL.

  Model Retragere

  Nume : Data : Motiv : Grad (ts,cs,dis) : COMUNITATEA CSMANIA ITI UREAZA TOATE CELE BUNE
 15. .FiRiCeL.

  Model Absenta

  Nume : Perioada : Motiv :
 16. Knock?

  Cerere Vip

  Contacteza-ma , pentru mai multe detalii despre vip. Knock?#9219-discord T/C
 17. Denis_Katana

  Cerere Vip

  Pentru vip se doneaza!
 18. Guest

  Cerere Vip

  Salut , sunt un jucator pe acest server de foarte mult timp si ador serverul , sunt activ in toate zilele saptamanii mai putin vineri , sambata si duminica , daca as primi vip as putea sa ajut la cresterea si imbunatatirea serverului , multumesc!
 19. Aee7

  Razi cu !IoNuT!

  Bula vine din prima zi la scoala iar tatal sau il intreaba. -Cum a fost? La care Bula raspunde: -Misto ……dar tebuie sa merg si maine
 20. Aee7

  Razi cu !IoNuT!

  Profesoara ii intreaba pe copii ce fel de meserii au tatii lor… -Gigel, tatal tau ce meserie are? -Inginer! raspunde acesta. -Foarte Bine! Dar tatal tau Ionel? -Avocat! raspunde Ionel. -E o meserie foarte buna! Bula, tatal tau ce meserie are? -Medic stomatolog agricol ! -Pai Bula, cum vine asta ? -Pune dinti la grebla!
 21. Aee7

  Razi cu !IoNuT!

  Invatatoarea le spune elevilor sai de clasa I: – Copii, alcatuiti fiecare cate o propozitie. Bula: – Ana are mere. – Bravo, Bula!…Dar de unde stii? zise invatatoarea. – Am vazut-o eu sub dus…
 22. Aee7

  Razi cu !IoNuT!

  Bula la ora de desen ii pace sa deseneze cu creioane din lemn si sa apese.Se rupe un creion, se rup doua. Zice Bula: -Imi bag p**a in ele de creioane. Doamna profesoara ii zice: -Bula maine avem inspectie! Sa iti aduci multe creioane si sa nu mai vorbesti urat. A doua zi bula vine la ora de desen cu o geanta plina de creioane.Incepe sa deseneze,se rupe un creion, se rupe doua pana cand se rupe si ultimul. Bula se ridica in picioare si zice: -Doamna profesoara, azi nu ca e inspectie, dar maine tot imi bag p**a in ele de creioane.
 23. Aee7

  Razi cu !IoNuT!

  La scoala Bula este scos la tabla pentru a comenta propozitia „Ana are mere”. Dupa o clipa de gandire, vine raspunsul: Acum, Ana are mere. Dar, peste vreo zece ani cand si-o pune silicoane Ana va avea… balcoane! – Bula, ce faci? Cine ti-a spus ca poti sa iti bagi asa, pur si simplu, mainile sub fusta mea? – Toată lumea…
 24. Aee7

  Razi cu !IoNuT!

  intr-o zi profesoara il intreaba pe Bula: – Bula, spune-mi te rog, la ce timp e verbul din urmatoarea propozitie: „Mamica mea nascuse un bebelus?” – Prezervativ imperfect.
 25. Aee7

  Razi cu !IoNuT!

  Profesoara: Bulă, cum se numesc persoanele care continuă să vorbească altora, deşi e clar că cele din urmă nu mai sunt interesate de discuţie? Bulă: – Se numesc profesori, doamnă.
 26. Aee7

  Razi cu !IoNuT!

  – Bulă, care e materia ta preferată la scoală? – Chimia. – Cum aşa, că în clasa a V-a încă nu se învaţă? – Tocmai de aceea!
 27. Aee7

  Razi cu !IoNuT!

  Bulă, la ora de gramatică. Profesorul: -Eu nu am mâncat, tu nu ai mâncat, el nu a mâncat, noi nu am mâncat, voi nu aţi mâncat, ei nu au mâncat! Repetă şi tu, Bula! -Nu a mâncat nimeni!
 28. Aee7

  Razi cu !IoNuT!

  – Bula? – Da, mama. – Esti acasa? – Nu, e o caseta cu vocea mea…
 1. Load more activity
×