Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 10/17/2017 in all areas

 1. 7 likes
  Regulament Staff » Teamspeak-ul este separat de comunitate, nu se acceptă ban pe teamspeak din cauza conflictelor pe serverele de cs sau probleme personale. » Nu se acceptă abuz de putere indiferent de grad, remove & ban permanent pe teamspeak & comunitate. » Nu aveţi voie să deranjaţi userii de pe canale (Interzis pe canal/poate duce şi la ban permanent) » Nu aveţi voie cu mai mult de patru iconiţe (grade).Dacă aveţi mai mult de cinci grade, staff-ul are dreptul să vă scoate din ele. » Nu puneţi muzică pe canalele publice fară acordul participanţilor şi evitaţi certurile. Pentru discuţii aprinse sau intime folosiţi un canal privat. » Nu deranjaţi alte canale fară a cere permisiunea » Nu modificaţi alte canale , cu excepţia canalului vostru » Nu modificaţi numele vostru , altfel remove la gradul respectiv » Nu aplicaţi comanda kick , ban decât doar pe secţiunea voastră, cu excepţia Administratorului, SuperModeratorului » Nu abuzaţi de grad , altfel remove şi ban ( 12 , 24 ore ) » Conectarea de pe mai mult de trei identităţi (pe acelaşi ip) duce la restricţionarea accesului pe TeamSpeak permanent. » Folosiţi un limbaj decent ! » Nu faceţi reclamă la alte servere de ts/cs/etc » Nu folosiţi nume/avatare obscene/jignitoare » Respectaţi & Va Respectam! Regulament Vizitatori (Membri) » Nu se acceptă jigniri la adresa staffului de nici un fel, ban temporar/ban permanent » Nu puneţi muzică pe canalele publice fară acordul participantilor si evitaţi certurile. Pentru discuţii aprinse sau intime folosiţi un canal privat. » Nu intraţi pe orice canal fară permisiunea fondatorului. » Conectarea de pe mai mult de trei identitaţi (pe acelaşi ip) duce la restricţionarea accesului pe TeamSpeak permanent. » Nu insistaţi de a cere grade pe server ci faceţi cerere pe forum. » Folosiţi un limbaj decent ! » Nu faceţi reclamă la alte servere de ts/cs/etc » Nu folosiţi nume/avatare obscene/jignitoare » Aveţi o problema , pm la un Administrator/Super Moderator sau Moderator ! » Respectaţi & Va Respectam » Pentru toţi membrii , adminii de pe Ts.CSMania.Ro , ban permanent doar Administratorii / Fondatorii pot aplica comanda , Respect All . » Pentru cei care aveţi canale permanente , daca sunteţi inactivi mai mult de şapte zile canalele vor fi sterse . » NE REZERVĂM DREPTUL DE A NE ALEGE UTILIZATORII PE TEAMSPEAK.
 2. 5 likes
  Bun venit in Comunitatea CSMania ! Pentru a putea afilia un game server in cadrul Comunitatii CSMania, proprietarii serverelor trebuie sa fie de acord si sa indeplineasca urmatorii termeni si conditii: INAINTE DE INSCRIERE Trebuie sa aveti la numele serverului DNS-ul dorit (ex. NUME.CSMania.Ro) inainte de a face cererea. Trebuie sa adaugati serverul pe GameTracker -> http://www.gametracker.com Trebuie sa adaugati serverul in Clanul CSMania – Gametracker -> http://www.gametracker.com/clan/CSManiaRomania/ Game serverele ce nu vor fi adaugate in pagina in maxim 48 de ore, vor fi excluse din lista serverelor CSMania ! Serverul trebuie sa fie achizitionat de la o firma de hosting. NU alocam DNS serverelor hostate pe calculatorul personal! ALTE INFORMATII Comunitatea CSMania ofera strict DNS si sub-forum in cadrul forumului principal. Suportul tehnic aferent functionarii game serverului NU este oferit de CSMania. Firma de la care proprietarul a achizitionat serviciul de game server va oferi suportul tehnic solicitat. CSMania nu este raspunzatoare de functionarea defectuoasa a game serverelor! Detinatorul si un asistent al acestuia vor primi grad Detinator Server, categorie pe forum a serverului si acces de moderare pe ea. Cei doi reprezentati de server vor avea dreptul de a solicita modificari in cadrul sub-forumului sau. Serverele cu uptime mai mic de 90% sau care sunt offline mai mult de 3 zile risca stergerea MODEL TITLU: Cerere DNS Nume.CSMania.Ro OWNER PRINCIPAL: (nick-ul de pe forum, NU cel de pe server) OWNER SECUNDAR (optional): IP SERVER (fara port): NUME DORIT: (de tip CSMania.Ro) MODUL JOCULUI: (clasic, respawn, deathrun, zombie, etc...) NR. SLOTURI: FIRMA DE HOSTING UNDE ESTE TINUT SERVERUL: LINK GAMETRACKER: AI DAT CLAIM LA SERVER?: AI INSCRIS SERVERUL IN CLANUL CSMANIA PE GAMETRACKER?: MODERATORI SUB-FORUM (optional): STRUCTURA FORUM: (EXEMPLU: Regulament, Anunturi Generale, Staff server, Cereri accese si ce mai vreti voi) IMPORTANT NU acceptam servere banate in GameTracker (Click pentru a vedea exact despre ce este vorba). Daca nu puteti inscrie serverul pe GameTracker/da claim/adauga in clan/etc. MENTIONATI in cerere ce problema ati intalnit. Acest regulament poate suferi modificari si este datoria proprietarilor de servere sa verifice continutul acestuia periodic.
 3. 3 likes
 4. 3 likes
  1. Se da mare cu putin 2. Este urat ca rugina de pe gard 3. Are o voce de zici ca a facut pe el 4. Face ca o gaina pe ciclu cand il omoara cineva
 5. 2 likes
  Salut m-am gandit ca ar fi bine sa inscriu serverul pe niste trakere ca sa il putem popula mai mult , eu unul zic ca merita tinand cont de faptul ca doar 2 servere din Romania au modul Zombie CSO Asadar poftiti link-urile: http://www.csservers.ro/evidenta/zombie.csmania.ro http://topg.org/cs-servers/in-460563 Asadar sa trecem la treaba ca nu ne cade netu daca votam ;)) De fiecare data cand votati lasati un reply cu textul "Votat"
 6. 2 likes
 7. 2 likes
 8. 2 likes
 9. 2 likes
  Aici vom discuta despre orice problema sau orice alt motiv doriti voi
 10. 2 likes
 11. 2 likes
 12. 2 likes
 13. 2 likes
 14. 2 likes
 15. 2 likes
 16. 2 likes
 17. 2 likes
 18. 2 likes
 19. 2 likes
 20. 2 likes
 21. 2 likes
  Respins. Topic inchis!
 22. 2 likes
 23. 2 likes
 24. 2 likes
 25. 2 likes
 26. 1 like
 27. 1 like
  O dovada ai ? O sa vorbesc eu cu ei
 28. 1 like
 29. 1 like
  Votat ! Chiar nu mai votam deloc ?
 30. 1 like
 31. 1 like
  Nick forum : piratu Grad forum : staff server Acces moderator categorie : nu
 32. 1 like
 33. 1 like
  Respins. Nu asa arata o cerere de slot. La ore jucate trebuie sa pui link de pe gametracker, cu orele jucate, nu sa pui numele tau. Si ai grija la limbaj. Topic inchis!
 34. 1 like
 35. 1 like
  Nick: cuppy Skype: Nu am si nici nu imi trebuie Vârstă: 14 ani Nume Clan: Saint Tag Clan: St. Membrii: St. RanG Lider: cuppy si St. RanG Alte detalii: (ce categori vreti la clan) reclamatii membrii,cerere inscriere in clan,anunturi,regulament,
 36. 1 like
 37. 1 like
 38. 1 like
 39. 1 like
 40. 1 like
 41. 1 like
 42. 1 like
 43. 1 like
 44. 1 like
  Votat, dar doar un link. primul nu mi-a mers deloc
 45. 1 like
 46. 1 like
 47. 1 like
 48. 1 like
 49. 1 like
 50. 1 like