Eq-Sedan

Membru
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Eq-Sedan

 • Rank
  Nou Venit
 • Birthday 03/10/1991

Profile Information

 • Nick Cs
  Eq-Sedan

Recent Profile Visitors

108 profile views
 1. Buna Ziua Vreau Sa Fac O Reclamatie Adminului Brebi

  deci iara mi s-a dat ban e ceva incredibil domle,va rog sa va uitati la demoul pe care l-a facut brebi si pe urma sa-i dati remove din functia de admin,e absolut scandalos ce se intampla
 2. Buna Ziua Vreau Sa Fac O Reclamatie Adminului Brebi

  iti multumesc pt unban,cat despre cei care au fost de acord cu banul dat de Brebi,se vede cat de nepriceputi sunt la cs,sau pur si simplu sunt rau intentionati,inca o data iti multumesc pt unban.
 3. Buna Ziua Vreau Sa Fac O Reclamatie Adminului Brebi

  Ma faci sa rad N N ,afirmatia ta ma face sa-mi dau seama cat de ''bine'' cunosti tu acest joc.
 4. Buna Ziua Vreau Sa Fac O Reclamatie Adminului Brebi

  ce-s cu afirmatiile astea pe tine Brebi? dai dovada ca n-ai nici caracter .Am 24 de ani baiatule,si stai linistit ca vei primi remove si nu vei mai avea tu dreptul sa-ti dai cu parerea pe aici pe forum.
 5. Buna Ziua Vreau Sa Fac O Reclamatie Adminului Brebi

  stiu si de la cine am 2 demouri azi noapte,de la apocaliptic,dar nu am nimic,cum ti-am spus si in mesajul anterior joc cs de 12 ani,sunt un jucator consider eu peste medie,cine ma suspecteaza de cod sa-mi faca cate demouri vrea,dar daca iau ban pe nedrept,acel cineva sa suporte consecintele,atat am avut sa spun.
 6. Buna Ziua Vreau Sa Fac O Reclamatie Adminului Brebi

  Vezi Brebi ca ieri si-a mai luat un admin remove,e vorba de Darkzon,astazi o sa-ti iei tu ,sa te inveti alta data sa nu mai dai ban pe nedrept,invata sa joci cs.
 7. Buna ziua vreau sa fac o reclamatie adminului Brebi,mi-a dat ban pe nedrept,cu motivul aim la buton pe serverul cs.csmania.ro,pe ipu-ul 82.76.87.70 ,va rog frumos sa-mi remediati problema si sa-i dati remove acelui admin si va rog eue pe viitor nu mai puneti admini fara experienta,va multumesc