Jump to content

Advert

 • Ts.CSMania.Ro

  Comunitatea CSMania va ofera canale gratuite pe serverul oficial de TeamSpeak: TS.CSMania.Ro
  Pentru cereri canale si alte informatii va rugam vizitati sectiunea serverului pe forum

  Dani2712 Read more
 • Recomandam Hzone.Ro

  CSMania recomanda HZONE.RO Hosting de calitate la preturi accesibile.
  Prin acest parteneriat fiecare client care comandă un server de joc prin intermediul nostru beneficiază de 20% reducere. Foloseşte codul promoțional: CSMANIA

  Bidi Read more
 • Recomandam TDGART.Ro

  CSMania recomanda TDGART.RO Web design si fotografie la preturi avantajoase
  Prin acest parteneriat cu TDGART.RO noi am reușit sa îmbunătățim aspectul acestui forum cei de la TDGART nu se ocupa doar de Web Design / Graphic Web au si experienta in editarea si creeare fotografiilor , perfecti pentru evenimentele importante din viata ta!

  TDG Read more

Ðєxτєř の"︻芫═══"

Membru
 • Content count

  677
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Ðєxτєř の"︻芫═══" last won the day on February 27 2016

Ðєxτєř の"︻芫═══" had the most liked content!

Community Reputation

256 Excelent

About Ðєxτєř の"︻芫═══"

 • Rank
  Fița Comunității #CSManiaC
 • Birthday 06/21/1998

Recent Profile Visitors

3,328 profile views
 1. Map css_dust2_remake

  Numele Hartii: css_dust2_remakeDescriere: Un pic de upgrade pe mapa clasica css_dust2Numar Slot-uri: 32Pentru Mod-ul:ClassicDownload: http://gamebanana.com/maps/187014Autor: Tatu EugenSursa (Link-ul oficial): http://gamebanana.com/maps/187014Imagini: http://gamebanana.com/maps/187014Propria parere: O mapa frumoasa pe care poti juca bine!
 2. Reducere Rebel Galaxy

  Numele jocului: Rebel Galaxy Reducerea: pretul: 19,99€-66%=6,79€ Pana cand tine reducerea ?: 13.02.2017 Ps: Grabitiva pana nu expira
 3. Voteaza serverul de Teamspeak3

  Votat
 4. Citirea si afisarea unei matrici!

  In programul de mai jos se citeste si tipareste o matrice. Initial se citesc numarul de linii si de coloane ale matricei (m si n). Observati modul in care am afisat matricea - de asa natura incat pe ecran sa arate ca o matrice. #include<iostream.h> int main() { int m,n,i,j,a [50] [50]; cout<<"m="; cin>>m; cout<<"n="; cin>>n; for (i=0;i<n;i++) //incepe citirea; for(j=0;j<n;j++) { cout <<"a["<<i+1<<','<<j+1<<"]="; cin>>a [j]; cout<<endl; } for (i=0;i<m;i++) //incepe afisarea; { for (j=0;j<n;j++) cout<<a [j]<<' '; cout<<endl; } } P.S: Citirea si afisarea unei matrici se face doar cu functia "for()"!
 5. Problema rezolvata!

  Cerința:Scrieţi un program C/C++ care citeşte de la tastatură un număr natural n (2<n<50) şi apoi construieşte în memorie o matrice cu n linii şi n coloane, numerotare de la 1 la n, ale cărei elemente primesc valori după cum urmează: - elementele aflate pe diagonala secundară sunt toate nule; - elementele aflate deasupra diagonalei secundare sunt toate 1; - elementele aflate sub diagonala secundară sunt toate 2. Programul afişează pe ecran matricea construită, câte o linie a matricei pe câte o linie a ecranului, elementele fiecărei linii fiind separate prin câte un spaţiu. Rezolvare: void main (){ cin>>n; int t,j; for(t=1;t<=n;t++) for(j=1;j<=n;j++) cout<<a[t][j]; for(t=1;t<=n;t++){ for(j=1;j<=n;j++){ if(i+j==n+1) a[t][j]=o; if(i+j<=n) a[t][j]=1; if(i+j>=n+1) a[t][j]=2; } } for(t=1;t<=n;t++) for(j=1;j<=n;j++) cout<<a[t][j]<<endl; }
 6. Voteaza serverul de Teamspeak3

  Votat!
 7. Helper

  Respins! Cerere incompletă,prin faptul că lipsește cuvântul cheie! Revino cu o altă cerere peste 2 zile după ce o să îți arunci ochii peste regulament atunci poate o sa ai o șansă înspre a lua admin! Topic închis!
 8. cerere helpar

  Respins! Cererea este incompletă si îți lipsește cuvântul cheie! Topic închis!
 9. Gift Dexter

  Multumesc mult!
 10. Cerere helper Mr.Perf3ctul

  Având în vedere vârstă pe care o ai,imi închipui că joci cu aim si mai si jignești playerii! Te-am prins pe server(să fii activ) dar nu ai vorbit urat sau să joci cu ceva cod! Dar concluzionând la toate părerile de"contra" si la dovada lui Edogawa Conan,cererea ta este Respinsă! Topic close! Revino cu alta după ce îți revizuiești comportamentul! Dacă Dani sau Flavian sunt de altă părere,pot să redeschidă topicul si sa argumenteze de ce tu ar trebui să ai admin!
 11. Cerere Helper

  În primul rând ai făcut cererea prin alta parte a sub-forumului "Zombie",așa ca ți-a mutat-o eu unde trebuia! Respins! Orice cerere ce nu respecta modelul dat,nu va fi luată în considerare! Topic închis!
 12. Cerere Admin

  Respins! Nu îndeplinești cerințele minime pentru a avea o șansă înspre a lua admin! Plus ca cererea nu este completa! Topic închis!
 13. cerere helpar

  Respins! Revino peste 3 zile cu o altă cerere după ce o să îți arunci privirea peste regulament si dupa ce o să ai cererea completa! Topic închis!
 14. Cerere ADMIN *MonSTerKILL*

  Pro
 15. Cerere Moderator !

  Pro
×