Jump to content

Advert

 • Ts.CSMania.Ro

  Comunitatea CSMania va ofera canale gratuite pe serverul oficial de TeamSpeak: TS.CSMania.Ro
  Pentru cereri canale si alte informatii va rugam vizitati sectiunea serverului pe forum

  Dani2712 Read more
 • Recomandam Hzone.Ro

  CSMania recomanda HZONE.RO Hosting de calitate la preturi accesibile.
  Prin acest parteneriat fiecare client care comandă un server de joc prin intermediul nostru beneficiază de 20% reducere. Foloseşte codul promoțional: CSMANIA

  Bidi Read more
 • Recomandam TDGART.Ro

  CSMania recomanda TDGART.RO Web design si fotografie la preturi avantajoase
  Prin acest parteneriat cu TDGART.RO noi am reușit sa îmbunătățim aspectul acestui forum cei de la TDGART nu se ocupa doar de Web Design / Graphic Web au si experienta in editarea si creeare fotografiilor , perfecti pentru evenimentele importante din viata ta!

  TDG Read more

Toni Angelo

Membru
 • Content count

  82
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Toni Angelo last won the day on January 9 2016

Toni Angelo had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

1 Follower

About Toni Angelo

 • Rank
  ^AZ^ # | Admin Vest.CSMania.Ro
 • Birthday 11/29/2001

Profile Information

 • Nick Cs
  Toni Angelo
 1. Rezultate War-uri!

  Infrangere clan >|*Locked*|< 15-8.
 2. Inscriere Clan Robert

  Am vazut ca joci bine! T/C
 3. Inscriere Clan sNkz0eer

 4. Inscriere clan DaNnY

  te-am vazut pe server,am vazut tot ce poti! T/C
 5. Model provocare clan!

  Nick clan: Playeri (ex.: 5v5,4v4): Ora/data: ID contact: Alte mentiuni:
 6. Rezultate War-uri!

  Aici voi posta rezultatele obtiunte in war-uri indiferent de infrangere/castig!
 7. Model retragere

  Nick: Motivul retragerii: Alte mentiuni:
 8. Model absenta

  Nick: Perioada: Motivul absentii?:
 9. Model inscriere clan

  Nick cs: Nick real: Experienta cs: Varsta: Ai citit regulamentul?: ID de mess (OBLIGATORIU): Ai mai fost in alte clanuri?: Motivul pentru care vrei sa intrii in clan?:
 10. Regulament

  Regulament clan ^AZ^ # : 1. In momentul in care ati intrat in acest clan, renuntati la oricare altul pe care il aveti ! 2. In momentul in care ati intrat in acest clan, renuntati la jocul cu coduri, cheaturi, hackuri, etc. Daca cineva din clan este vazut / prins jucand cu coduri, indiferent pe ce server, indiferent de conditii, iese din clan INDISCUTABIL ! 3. Nu sunt permise certurile intre membrii clanului ! 4. NIMENI inafara de Clan Leader NU are voie sa aduca oameni in clan. Aveti pe cineva care vreti sa il luam ? Il propuneti, si dam probe ! 5. Meciurile vor fi programate, in mare, de Clan Leader. Daca vi se vor propune meciuri, ne aduceti la cunostinta data si ora, si vedem daca suntem de acord. 7. Toti membrii clanului au obligatia de a se inregistra pe forum ! 9. Jucati pentru echipa. 10. La cererile de inscriere,la intrebarea " Ai citit regulamentul ? raspunsul este "AZ" 11. Sub NICI O FORMA, nu aveti voie sa injurati / insultati / ofensati un membru al clanului adversar ! 12. NU folostiti decat say_team in meciuri daca vreti sa spuneti ceva. 13. NU iesiti de pe server in timpul meciurilor, daca vedeti ca nu putem face fata meciului. 14. Orice problema aveti adresati-va clan liderului. 15.Toti membrii sunt obligati sa verifice forumul zilnic! 16.Inainte cu 10 minute de la inceperea war-ului se va face o conferinta pe messenger.Nu trebuie sa va bateti capu' doar TITULARII vor fii in confa,si in caz ca lipsesc voi adauga si rezerve online! Nerespectarea oricarei reguli de mai sus, sau a mai multora, aduce excluderea din clan. Regulamentul poate fii schimbat oricand!Deci trebuie urmarit cat mai des pentru a vedea noutatile!
×