LoCo

Membru
 • Content count

  217
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

LoCo last won the day on February 6

LoCo had the most liked content!

Community Reputation

46 Excelent

4 Followers

About LoCo

 • Rank
  CSMania.Ro
 • Birthday 07/18/1985

Contact Methods

 • Site
  https://www.csmania.ro/forum/forum/998-clasic-%E2%87%92-pgl/

Profile Information

 • Interese
  familia
  sportul
  jocurile
 • Nick Cs
  LoCo

Recent Profile Visitors

258 profile views
 1. Contra! Singur ai zis ca ai încălcat regulile!
 2. » Nu puneţi muzică pe canalele publice fară acordul participanţilor şi evitaţi certurile. Pentru discuţii aprinse sau intime folosiţi un canal privat. » Nu aveţi voie să deranjaţi userii de pe canale (Interzis pe canal/poate duce şi la ban permanent) Deci...
 3. De ce ai dat manea? Ai citit regulamentul? Sa vedem ce zice Senneka
 4. Aici sunt greseli pe ambele parti! C.I.A. - nu se ameninta un admin blue - nu si-a facut treaba! Propun suspend 3 zile la amandoi!
 5. Nu stiam! Citisem aici : https://www.csmania.ro/forum/topic/6098-model-cerere-grad-forum/
 6. Nume: LoCoVarsta [ minim 16 ani ] : 31Buletin [ Primele 3 cifre ] : 185Motiv : Sa ajut detinatorii comunitatii, sa opresc post hunt-ul si sa curat forumul de ce nu trebuieContact : Steam : locogentleman ( am steam pe telefon si pot fi contactat oricand )Experienţă : 2 forumuri proprii, administrator pe un forum facut de la 0 , plus alte forumuri care nu au legatura cu cs!Cat timp poti oferi forumului : intre 4 si 8 ore pe zi ( pe telefon si pc )Locul unde doresti sa moderezi : Preferabil https://www.csmania.ro/forum/forum/998-clasic-⇒-pgl/ Dar nu ma deranjeaza si alte forumuri!
 7. ¤ Nick TS3: LoCo ¤ Vârsta: 31 ¤ Activitate pe TS3: da ¤ Unique ID : qD1XmN2Te85padobERket9C2zGo= ¤ Grad dorit: helper ¤ Motiv:Vreau sa ajut comunitatea
 8. Nu mai merge! TC va rog!
 9. A incercat cineva? Laptopul e prea downgraded si se blocheaza, iar pe pc nu pot rula extensia pentru ca am cateva programe care ruleaza pentru munca si nu pot sa o activez pentru ca intervine in procesul lor!
 10. Am facut postul aici pentru ca la Discutii libere nu prea am vazut activitate! Cei care au mai mult timp liber si vor sa voteze in plus, pot folosi extensia Unlimited Free VPN - Hola pe Google Chrome! Se instaleaza , se activeaza si se selecteaza ca tara Romania! Dupa fiecare vot se repeta pasii!