Jump to content

Advert

 • Ts.CSMania.Ro

  Comunitatea CSMania va ofera canale gratuite pe serverul oficial de TeamSpeak: TS.CSMania.Ro
  Pentru cereri canale si alte informatii va rugam vizitati sectiunea serverului pe forum

  Dani2712 Read more
 • Recomandam Hzone.Ro

  CSMania recomanda HZONE.RO Hosting de calitate la preturi accesibile.
  Prin acest parteneriat fiecare client care comandă un server de joc prin intermediul nostru beneficiază de 20% reducere. Foloseşte codul promoțional: CSMANIA

  Bidi Read more
 • Recomandam TDGART.Ro

  CSMania recomanda TDGART.RO Web design si fotografie la preturi avantajoase
  Prin acest parteneriat cu TDGART.RO noi am reușit sa îmbunătățim aspectul acestui forum cei de la TDGART nu se ocupa doar de Web Design / Graphic Web au si experienta in editarea si creeare fotografiilor , perfecti pentru evenimentele importante din viata ta!

  TDG Read more

SenekkA

Membru
 • Content count

  180
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

SenekkA last won the day on May 27

SenekkA had the most liked content!

Community Reputation

59 Excelent

About SenekkA

 • Rank
  CSManiaC
 • Birthday 06/06/1993

Profile Information

 • Nick Cs
  SenekkA

Recent Profile Visitors

1,143 profile views
 1. Cerere Assistent

  Respins ! Regulamentul cu cerinte il gasesti chiar pe teamspeak !
 2. Multumim ca ai ales sa joci pe serverul nostru de Counter-Strike 1.6 [MOD] Classic CsMania ! In fiecare sfarist de luna se vor alege castigatorii /top15 care vor beneficia de VIP gratuit ! In fiecare sfarist de luna se va reseta top-ul si concursul,bineinteles,continua ! Primul loc din /Top15 , respectiv Top/Rank 1 va beneficia de VIP gratuit pe serverul nostru timp de 1 luna de zile ! Locul doi din /Top15 , respectiv Top/Rank 2 va beneficia de VIP gratuit pe serverul nostru timp de 2 saptamani de zile ! Locul trei din /Top15 , respectiv Top/Rank 3 va beneficia de VIP gratuit pe serverul nostru timp de 1 saptamana de zile ! Echipa CsMania va ureaza un joc placut in continuare si va multumeste ca a-ti ales sa jucati alaturi de noi !
 3. Multumim ca ai ales sa joci pe serverul nostru CSMANIA ! In acest topic va voi oferi niste informatii suplimentare despre cum puteti avea VIP sau Achizitionarea unui grad pe server ! Preturi VIP 1luna = 3 EURO 3 luni = 6 EURO Permanent = 15 EURO Beneficii VIP - Castigi 10 hp pentru un kill cu headshot si 5 hp pentru un kill normal ! - Meniu cu arme din a 2 runda cu M4A1/Ak47/Awp + Deagle + grenade in ambele echipe ! - Puteti sari de 2 ori ( Double Jump ) - Skin personalizat doar pentru gradul VIP ! - Acces admin chat ! - Slot rezervat ! - Puteti vedea dmg-ul pe care il faceti ! Preturi Moderator / Administrator ( grad server ) Moderator = 3 EURO Administrator = 10 EURO Tin sa precizez ca aceste grade sunt permanente dar cu conditia in care se respecta regulamentul serverului si nu gresiti ca si admin ! In cazul in care nu respectati regulamentul se poate lua remove ! Modalitati de plata Paypal / Bancar etc .. Contact pentru a platii servicile oferite de noi ! Dani2712 - Skype id: danielstefanita - Steam: http://steamcommunity.com/id/Dani_2712/ - Mail: stefanita808@gmail.com SenekkA Yahoo Mai ** senekkacsmania@yahoo.com Forum Link ** https://www.csmania.ro/forum/profile/5474-senekka/ Steam profile -> http://steamcommunity.com/profiles/76561198340386653/
 4. Cerere Grad

  Fa mai multa activitatea pe forum si pe teamspeak ! Ai un model si niste reguli direct pe teamspeak ca sa vezi cerintele necesare !
 5. Rog toti jucatori fideli acestui server sa creeze un topic cu numele [Propunere] daca este propunere sau [Opinie] daca este o opinie pentru dezvoltarea serverului nostru ! Opiniile si propuneriile jucatorilor se vor lua in considerare de catre administratia serverului ! Fiecare opinie sau propunere ne este ajutatatoare in dezvoltarea si mentinerea serverului nostru pe un rang inalt ! Multumim,anticipat pentru alegerea serverului nostru !
 6. Sediinta STAFF

  In acest topic se vor anunta si posta sediintele care vor avea loc pe serverul nostru de teamspeak ! Serverul de teamspeak este ts.csmania.ro,sediinta este obligatorie si trebuie tratata ca atare ! Un membru de la conducere poate anunta in acest topic sau un reply la aceasta postare Data si Ora exacta precum si canalul de teamspeak unde se va desfasura sediinta ! Ex -> Sediinta Sambata ora 20:00 data de 21.10.2017 !
 7. Mariri & Degradari

  In acest topic se va tine evidenta Maririilor / Degradariilor adminilor CSMANIA ! O sa las un exemplu mai in jos de urmat ! Numele - Gradul vechi de pe server - Gradul nou accordat - Motivul bine intemeiat pentru UP/DOWN ! Dr.CSMANIA - grad vechi = maresal / grad nou = owner [activitate server / activitate forum / banlist/ fara reclamatii]
 8. [Model] BanList

  Atenţie ! Nu se dau banuri fără motiv întemeiat şi fără dovezi. Deschideţi un topic nou cu titlul: Banlist nick-ul vostru Model postare: Ban nr. : Nick : IP / STEAMID : Motiv : Dovezi :
 9. Model cerere unban CSMANIA ! Nick-ul dumneavoastră: IP dumneavoastră: STEAM-ID dumneavoastră: Data & Ora: Nick-ul adminului: Motivul: Dovezi (SS):
×