SenekkA

Membru
 • Content count

  180
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

SenekkA last won the day on May 27

SenekkA had the most liked content!

Community Reputation

59 Excelent

About SenekkA

 • Rank
  CSManiaC
 • Birthday 06/06/1993

Profile Information

 • Nick Cs
  SenekkA

Recent Profile Visitors

1,053 profile views
 1. Cerere Assistent

  Respins ! Regulamentul cu cerinte il gasesti chiar pe teamspeak !
 2. Multumim ca ai ales sa joci pe serverul nostru de Counter-Strike 1.6 [MOD] Classic CsMania ! In fiecare sfarist de luna se vor alege castigatorii /top15 care vor beneficia de VIP gratuit ! In fiecare sfarist de luna se va reseta top-ul si concursul,bineinteles,continua ! Primul loc din /Top15 , respectiv Top/Rank 1 va beneficia de VIP gratuit pe serverul nostru timp de 1 luna de zile ! Locul doi din /Top15 , respectiv Top/Rank 2 va beneficia de VIP gratuit pe serverul nostru timp de 2 saptamani de zile ! Locul trei din /Top15 , respectiv Top/Rank 3 va beneficia de VIP gratuit pe serverul nostru timp de 1 saptamana de zile ! Echipa CsMania va ureaza un joc placut in continuare si va multumeste ca a-ti ales sa jucati alaturi de noi !
 3. Multumim ca ai ales sa joci pe serverul nostru CSMANIA ! In acest topic va voi oferi niste informatii suplimentare despre cum puteti avea VIP sau Achizitionarea unui grad pe server ! Preturi VIP 1luna = 3 EURO 3 luni = 6 EURO Permanent = 15 EURO Beneficii VIP - Castigi 10 hp pentru un kill cu headshot si 5 hp pentru un kill normal ! - Meniu cu arme din a 2 runda cu M4A1/Ak47/Awp + Deagle + grenade in ambele echipe ! - Puteti sari de 2 ori ( Double Jump ) - Skin personalizat doar pentru gradul VIP ! - Acces admin chat ! - Slot rezervat ! - Puteti vedea dmg-ul pe care il faceti ! Preturi Moderator / Administrator ( grad server ) Moderator = 3 EURO Administrator = 10 EURO Tin sa precizez ca aceste grade sunt permanente dar cu conditia in care se respecta regulamentul serverului si nu gresiti ca si admin ! In cazul in care nu respectati regulamentul se poate lua remove ! Modalitati de plata Paypal / Bancar etc .. Contact pentru a platii servicile oferite de noi ! Dani2712 - Skype id: danielstefanita - Steam: http://steamcommunity.com/id/Dani_2712/ - Mail: stefanita808@gmail.com SenekkA Yahoo Mai ** senekkacsmania@yahoo.com Forum Link ** https://www.csmania.ro/forum/profile/5474-senekka/ Steam profile -> http://steamcommunity.com/profiles/76561198340386653/
 4. Cerere Grad

  Fa mai multa activitatea pe forum si pe teamspeak ! Ai un model si niste reguli direct pe teamspeak ca sa vezi cerintele necesare !
 5. Rog toti jucatori fideli acestui server sa creeze un topic cu numele [Propunere] daca este propunere sau [Opinie] daca este o opinie pentru dezvoltarea serverului nostru ! Opiniile si propuneriile jucatorilor se vor lua in considerare de catre administratia serverului ! Fiecare opinie sau propunere ne este ajutatatoare in dezvoltarea si mentinerea serverului nostru pe un rang inalt ! Multumim,anticipat pentru alegerea serverului nostru !
 6. Sediinta STAFF

  In acest topic se vor anunta si posta sediintele care vor avea loc pe serverul nostru de teamspeak ! Serverul de teamspeak este ts.csmania.ro,sediinta este obligatorie si trebuie tratata ca atare ! Un membru de la conducere poate anunta in acest topic sau un reply la aceasta postare Data si Ora exacta precum si canalul de teamspeak unde se va desfasura sediinta ! Ex -> Sediinta Sambata ora 20:00 data de 21.10.2017 !
 7. Mariri & Degradari

  In acest topic se va tine evidenta Maririilor / Degradariilor adminilor CSMANIA ! O sa las un exemplu mai in jos de urmat ! Numele - Gradul vechi de pe server - Gradul nou accordat - Motivul bine intemeiat pentru UP/DOWN ! Dr.CSMANIA - grad vechi = maresal / grad nou = owner [activitate server / activitate forum / banlist/ fara reclamatii]
 8. [Model] BanList

  Atenţie ! Nu se dau banuri fără motiv întemeiat şi fără dovezi. Deschideţi un topic nou cu titlul: Banlist nick-ul vostru Model postare: Ban nr. : Nick : IP / STEAMID : Motiv : Dovezi :
 9. Model cerere unban CSMANIA ! Nick-ul dumneavoastră: IP dumneavoastră: STEAM-ID dumneavoastră: Data & Ora: Nick-ul adminului: Motivul: Dovezi (SS):