Jump to content

Gandalf

Detinator Server
 • Content count

  58
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Time Online

  2d 17h 6m 44s

Everything posted by Gandalf

 1. cerere admin

  Acceptat , add calinnut marginean FB !
 2. Cerere admin

  Acceptat, add FB calinnut marginean!
 3. Cerere admin

  Contra, nu ai citit regulamentul , nu ai completat toate campurile
 4. Cerere Slot

  Acceptat , lasi numele si parola pe FB!
 5. Cerere Slot

  Acceptat, add calinnut marginean FB
 6. Cerere admin

  ACCEPTAT, add pe fb calinnut marginean pentru admin!
 7. Cerere Slot

  In cazul in care nu stiai, slotul iti ofera imunitate si nimeni altcineva nu poate sa-ti foloseasca numele ! nu ai comenzi ! La cerere eu iti dau PRO
 8. CERERE ADMIN

  Ma contactezi pe fb pentru admin !
 9. Aici fiecare dintre voi veti deschide un nou topic in care veti scrie propunerea sau sugestia pentru serverul nostru,forumul nostru si pentru staff !!!!!
 10. Acest ghid sper sa ii ajute pe cei care NU stiu sa incarce pozele facute de un admin : Pasul 1. Intri pe un browser si cauti imgur , selectezi upload images . Pasul 2. Selectezi cele 5 poze facute si le incarci . Pasul 3. Dupa ce incarcarea s-a terminat , copiezi link-ul cu toata galeria celor 5 poze cu un simplu copy . Pasul 4. Deschizi consola tastand say_team @ apasat CTRL+V ori PASTE . Sper sa fie de folos !
 11. Fondatori ================================== SeBy Gandalf =================================== Owner =================================== Co-Owner =================================== God =================================== Moderator =================================== Administrator Ionut*^Uzumaki* =================================== Admin =================================== Helper =================================== Slot
 12. Respectati acest model, altfel cererea nu se ia in considerare: - Nick: - Ip: - Steam ID : - Data/Ora: - Motiv (dovada): - Harta: - Admini Online: - Adminul care a dat banul: - Jucatori cunoscuti online: - Alte detalii:
 13. Cererile care nu respecta modelul dat, vor fi ignorate. Nick-ul tau: Nick player reclamat: Ora/data: Harta: Motivul reclamatiei: Dovada:
 14. Cererile care nu respecta modelul dat, vot fi ignorate. Nick-ul tau: Nick admin reclamat: Ora/data: Harta: Motivul reclamatiei: Dovada:
 15. Toate cererile de slot se vor face dupa urmatorul model : Conditii : GRATIS - Nick: - Varsta: - Facebook/Skype: - Steam: ON / OFF: - De ce doresti Slot?: Respectati acest model...Daca nu indepliniti conditiile voi sterge postarile automat..
 16. Conditii : - Varsta minima pentru admin 16 ani ! Nick: Varsta: Data si Ora: De ce doresti Admin?: Link cu ore Jucate (le gasiti pe https://www.gametracker.com/server_info/89.34.25.56:27015/) : Gradul Dorit: Skype/Facebook: Primele 7 zifre din CNP: Ai citit Regulamentul?: Ip-ul tau: Steam ID:
 17. Regulament Nadrag.Csmania.Ro [*] Respectati jucatorii ! [*] Dati dovada de bun simt ! [*] Adminii sunt imaginea serverului.Fiti model pentru jucatori ! [*] Este strict interzis sa folositi comenzi pe alti admini ! Sunteti colegi si trebuie sa va respectati. [*] Nota: Chiar si in cazul in care un admin joaca necinstit sunteti obligati sa-i faceti demo si sa-l raportati Detinatorilor ! [*] Nu folositi adminul in avantajul vostru si nu suferiti de admin (abuz de admin - prin amenintari facute la adresa altor playeri / admini). [*] Adminii au obligatia de a supraveghea buna-functionare a serverului si cel mai important lucru este urmarirea jucatorilor suspectati de coduri. Adminii care continua sa joace in loc sa se ocupe de acest aspect si care ignora plangerile jucatorilor cu privire la "codati" se va considera actiune efectuata in detrimentul serverului si se va sanctiona corespunzator. [*] In cazul in care apar conflicte in colectiv, sunteti obligati sa le rezolvati pe forum la sectiunea Discutii libere ! [*] Inactivitatea mai mare de o saptamana neanuntata duce la degradare, in cazul in care lipsiti mai mult de 3-4 zile va rugam anuntati pe forum data in care lipsiti. [*] Nu trebuie sa raspundeti cu "da" la intrebarea "Ai citit regulamentul?", trebuie cu "sigur ca da" [*] Este interzis sa dati parola altor persoane.Depistarea acestui fapt, duce la scoaterea accesului ! [*] Nu folositi coduri ! In caz contrar veti ramane fara admin + ban. [*] Cererile de Admin se vor comenta de tot staff-ul [*] Odata ce ati dat ban la un jucator sunteti automat responsabil pentru fapta dvs.Daca banati pe cineva aveti la dispozitie 24 de ore pentru a raspunde la cererea unban/reclamatia adresata dvs, in caz contrar veti fi avertizati ulterior accesul va fi ridicat !
 18. Regulament Nadrag.Csmania.Ro[*] Cine are nick-uri indecente sau care contin reclama = Schimbati nick-ul sau ban 10 min cu motiv ![*] Cine foloseste orice cod/hack pe server o sa fie pedepsit = Ban permanent cu motiv ![*] Nu cereti admin pe server sau sa se uite admini pe cererea dumneavoastra = Gag 3 minute ![*] Nu se fac reclamatii pe server = Gag 3 minute ![*] Nu se injura pe server = Gag 3 minute ![*] Nu se ameninta pe server = Gag 3 minute / Ban 10 minute ![*] Nu sunt permise certurile pe server = Gag 3 minute ![*] Nu este permisa de niciun fel reclama la alte siteu-uri / servere = Ban permanent cu motiv ![*] Nu se comenteaza la deciziile adminilor decat pe forum cu o dovada exacta = Gag 3 minute ![*] Nu este permisa reconectarea excesiva la server (retry / reconnect) = Ban 10 minute [*] Nu amenintati adminii ca vor primi suspend / reclamatie, daca stii ca a gresit cu ceva un admin faci reclamatie fara sa il ameninti cu dovada exacta = Gag 3 minute ![*] Nu stresati adminii cu schimbarea hartii , adminii vor stii cand e momentul sa schimbe harta = Gag 3 minute ![*] Este interzisa exploatarea oricarui bug, inclusiv urcatul pe harta -> Slay / Kick / Ban 20 minute cu motiv ![*] Este strict interzis folosirea de coduri ! - Ban Permanent.[*] Nu stresati adminii ! - gag(3min) / kick / ban 10 minute.[*] Este interzis limbajul neadecvat si expresiile vulgare ! - gag(3min) / kick / ban 10 minute.[*] Nu folositi microfonul in timpul jocului ! - gag(3min)/kick/ban maxim 10 minute.[*] Jucatorii sunt obligati sa respecte normele impuse de catre Administratia server-ului.In caz de nerespectare, jucatorii vor fi pedepsiti in conformitate cu Regulamentul in vigoare ! (pedepsele sunt subliniate mai sus.)[*] Daca ati depistat ca unul din admini incalca Regulamentul,sunteti rugati sa-l raportati pe forum la sectiunea '' Reclamatii Admini '' avand dovezi clare. Atentie: Daca cel care reclama nu prezinta dovezi,reclamatia sa nu va fi luata in considerare.[*] Respectati adminii prezenti pe server si ceilalti jucatori ! - gag(3min) / kick / ban 10 minute.[*] In cazul in care aveti careva nelamuriri sunteti invitati pe forum.[*] Plangerile dvs. fata de anumiti admini le faceti deasemenea pe forum.[*] Nu comentati hartile care se joaca,si desigur nu cereti de la admini schimbarea lor ! - gag 3 minute.[*] Este interzis acuzarea in public a unui presupus codat.In cazul in care suspectati pe cineva ca foloseste orice tip de cod,sunteti rugati sa-l raportati adminilor prin ( U say_team si adaugati caracterul @ ) - gag 3minute.[*] Este interzisa trimiterea mesajelor intr-un mod repetat - gag 3 minute .
 19. 1. Comenzile de ban : Aceste comenzi le putem grupa in doua categorii si anume: I. Comanda pe care o aplicam atunci cand jucatorul E PE SERVER: 1.a - amx_banip nick timp "motiv" II. Comanda pe care o aplicam atunci cand jucatorul A IESIT DE PE SERVER: 1.b - amx_addban IP timp "motiv" 2. Comenzi referitoare la vizualizarea / recupererarea IP-urilor ! 2.a - amx_showip - Arata ip-ul jucatorilor prezenti in server 2.b - amx_lastip - afiseaza IP-urile celor care au iesit de pe server 3. Cum sa facem demo la jucatori suspecti de wall sau aim : 3.a- Cand se anunta un jucator suspect de wall pe u@ , ne putem spectator , apoi scriem in consola: record si numele presupusului jucator ce foloseste wall , executam tasta enter si stam si ne uitam la el in timp ce joaca pana cand credem noi ca in filmare se vede clar ca are wall, apoi deschidem dinnou consola si scriem: stopdemo 3.b - Cand se anunta un jucator suspect de aim pe u@ , ne putem spectator , apoi scriem in consola: record si numele presupusului jucator ce foloseste aim , executam tasta enter si stam si ne uitam la el in timp ce joaca pana cand credem noi ca in filmare se vede clar ca are aim ,, apoi deschidem dinnou consola si scriem: stopdemo 3.c - Comenzile pentru a crea un demo : - record nume ( incepe inregistrarea demo-ului ) - stop ( opreste inregistrarea demo-ului ) Demo-ul se salveaza sub denumirea de nume.dem si il gasiti : - C - Program Files - CS 1.6 - strike [ VALVE ] - C - Program Files - Steam - steammaps - IDsteam - Counter-Strike - cstrike [ STEAM ] ** Depinde in ce partitie ati instalat jocul 4. Cum se realizeaza ss-urile ! - amx_ss nume 5. Explicatii si indicii la recunoasterea celor care folosesc coduri ( Wall , Aim , Norecoil , Silent - Aim , Anti-ss) 5.a - Cand vorbim de Wall . Wall-ul nu se rezuma doar la urmarirea adversarilor prin perete , indiferent ca le face sau nu damage ... De exemplu la jucatorii mai experimentati gasim wall unde e mult mai greu sa realizezi un demo cu faze concludente ! Wall-ul se poate deduce si din fazele unde el se retrage ( se fereste de multime " adversari " ) , umbla cu he-ul in mana toata mapa pana prinde in raza un adversar , nu pierde niciodata adversarii de pe monitor si astfel situatiile pot fi mult mai multe ! 5.b - Cand vorbim de Aim . Aim-ul intotdeauna e setat pe cap /piept se poate recunoaste foarte usor, deoarece miscarile tintei sunt bruste, sare de pe om pe om. 5.c - Norecoil - se poate observa la viteza normala sau in slowmotion ( viewdemo nick.dem ) atunci cand suspectul apasa ! Daca playerul suspect trage rafale de cate 3..4 gloante se vede foarte greu ! Gloantele se duc liniar iar fiecare glont urmareste tinta, reculul armei fiind absent . De asemenea experienta adminului isi spune cuvantul ! 5.d - Silent-Aim - cum ii spune si numele are caracteristicile unui aim numai ca e mult mai " silentios " . Nu mai apar acele miscari bruste de pe un adversar pe altu ! Totusi, se observa cum tinta este fortata pe adversar, iar atunci cand are in fata 2 adversari si ii apasa , tinta incepe sa devina haotica miscandu-se in zig zag. De asemenea in acest caz nu mai exista recul la arma ... si aici depinde de experienta adminului ! 5.e - Anti-ss - Aici este vorba despre un script care face in acelasi timp o copie a asa-ziselor SS-uri , insa fara cod ! Acest script se activeaza / dezactiveaza dupa fiecare ss in parte incat creeaza intre poze o mica eroare de timp ! 5.e -Tutorial Plugin TGA - Anti SS http://www.indungi.r...in-tga-anti-ss/ 6. Comenzile cvar ! 6.a - amx_cvarmenu - arata comenzile cvar care sunt bagate pe server ! 6.b - amx_cvar mp_autokick - daca e activat , da kick automat la toti spectatorii ! 6.c - amx_cvar mp_autoteambalance - face sa fie automat acelasi nr de jucatori la fiecare echipa - amx_cvar mp_autoteambalance 1 activat - amx_cvar mp_autoteambalance 0 dezactivat 6.d - amx_cvar mp_buytime - specifica limita in secunde pana cand jucatorii pot cumpara arme , grenazi (de la inceputul rundei) ! - amx_cvar mp_buytime 1.70 (pe tot parcursul rundei) 6.e - amx_cvar mp_c4timer - specifica numarul de secunde care trec pana explodeaza bomba ! - amx_cvar mp_c4timer 35 C4 explodeaza in 35 de secunde ! 6.f - amx_cvar mp_freezetime - inainte de a incepe runda, playerii stau frozen - amx_cvar mp_freezetime 0 6.g - amx_cvar mp_roundtime - seteaza durata fiecarei runde Exemple: - amx_cvar mp_roundtime 1.90 - runda dureaza 1 min si 60 de secunde 6.h - amx_cvar mp_timelimit - cat timp ruleaza harta pe server - amx_cvar mp_timelimit 0 - harta care este la momentul respectiv , ruleaza pe timp nelimitat ! - amx_cvar mp_timelimit 30 - harta ruleaza 30 de minute dupa care se va schimba automat ! 7. - Cum facem sa vizualizam un demo in slow-motion ! 7.a - Deschiderea demo-ului se face prin comanda viewdemo nume.dem ! - Dupa ce aplicam aceasta comanda , incepe sa ruleze demo-ul dar avem si o bara de optiuni din care dirijam demo-ul prin : * Pauza * Play * Viteza inainte : x2 ; x4 * Viteza inapoi : 1/2 ; 1/4 (slowmotion) Vizualizarea demo-urilor in slowmotion ajuta la prinderea celor cu No-recoil si nu numai ! 8. - Comenzile folosite pentru schimbarea hartii : Lucruri esentiale pe care orice admin trebuie sa le cunoasca inainte de a derula un vot : 8.a - Votul se da in ultimele 10 minute ale hartii . Pentru a afla timpul ramas folosim comanda timeleft . 8.b - Inainte de a se vota se consulta si se tine cont de opiniile celorlati admini , dar si de cele ale jucatorilor . 8.c - In mod obligatoriu inaintea de consultare se verifica ultimele harti jucate prin comanda /harti . 8.d - Comanda de vot: - amx_votemap <harta1> <harta2> Ex: amx_voteamp de_dust2 de_inferno - amx_votemapmenu - Alegeti hartile din meniu iar dupa aceea Starting Vote * Se pot vota pana la 5 harti , dar nu este indicat pentru ca exista mari sanse ca votul sa esueze din cauza lipsei votului majoritar asupra uneia . 8.e - Comanda de schimbare a hartii: - amx_map <harta> Ex: amx_map de_dust2 * In acest caz se pune harta care a fost aleasa in cadrul votului . 9. - Comenzile folosite pe jucator/jucatori 9.a amx_kick nick - Da kick la un jucator 9.b amx_slay nick - Da slay la un jucator 9.c amx_slap nick - Da slap la un jucator 9.d amx_gag nick time motiv - Da gag unui jucator pe o perioada de timp aleasa de dumneavoastra (maxim 5 minute) 9.e amx_slayteam @CT / @T - @CT :da slay la toata echipa Counter Terorist - @T :da slay la toata echipa Terrorist 9.f amx_nick "nume curent" "nume nou" < Ex> amx_nick csboost.ro nadrag.csmania.ro 10. - Comenzile utile pentru admini! 10.a amx_say - Cu aceasta comanda putem da un mesaj pe chatu-ul general 10.b amx_psay nume - Trimite un mesaj privat altui jucator 10.c amx_csay (culoare) (mesaj) - Trimite un mesaj colorat pe centrul ecranului tuturor jucatorilor 10.d amx_ss nume - Face 5 poze prin care 1 verde 10.e amx_unban nume/Ip/SteamID - Aceasta comanda este pentru scoaterea unui ban! Nu oricine are acces sa scoata banurile! (AU ACCES DOAR FONDATORII ) 10.f amx_exterminate nick - Este comanda prin care putem aranja un jucator, Se distruge Counter Strike-ul P.S. la aceasta comanda au acces doar gradele: Owner, Fondator 10.g amx_pika nume - Este comanda prin care putem aranja un jcuator , se distruge Counter Strike-ul , pe langa asta primeste si ban 120 de minute ! 11. - Comenzile utile pentru playeri 11.a /top15 Arata lista cu cei mai buni 15 jucatori 11.b /rank Afiseaza rank-ul tau pe server 11.c /rankstats Arata rank-ul tau (killuri,head-uri,dead-uri,dmg) 11.d timeleft Afiseaza timpul ramas din harta 11.e thetime Afiseaza data/ora 11.f /harti Arata hartile ce au rulat pe server 11.g amx_who in consola - Arata admini care sunt online pe server sau scimplu in chat who ; admin si apare lista intreaga cu admini! / Pentru adminii dispusi sa invete sau care nu stiu eu sunt dispus sa invat pe oricine cate ceva despre adminat. Cine are nevoie astept PM forum.
 20. OWNER PRINCIPAL (nick-ul de pe forum, NU cel de pe server): SeBy OWNER SECUNDAR (optional): Gandalf IP SERVER (fara port):89.34.25.56 NUME DORIT: (de tip CSMania.Ro) Nadrag.CSMania.Ro MODUL JOCULUI: (clasic, respawn, deathrun, zombie, etc...) clasic NR. SLOTURI:32 FIRMA DE HOSTING UNDE ESTE TINUT SERVERUL:hzone LINK GAMETRACKER: https://www.gametracker.com/server_info/89.34.25.56:27015/ AI DAT CLAIM LA SERVER?:da AI INSCRIS SERVERUL IN CLANUL CSMANIA PE GAMETRACKER?:da MODERATORI SUB-FORUM (optional): Seby ,Gandalf STRUCTURA FORUM: (EXEMPLU: Regulament, Anunturi Generale, Staff server, Cereri accese si ce mai vreti voi) [Nadrag] Regulament , [Nadrag] Anunturi, [Nadrag] STAFF SERVER, [Nadrag] Cerere Admin\Slot , [Nadrag] Reclamatii Admin\Playeri, [Nadrag] Cerere Unban , [Nadrag] Ban-list , [Nadrag] Concursuri , [Nadrag] Discutii Libere

Linkuri utile

Linkuri ce pot facilita găsirea informaţiilor.

CSMania pe internet

Legături către profilurile noastre pe reţelele sociale.

Top 3 Servere

Primele 3 cele mai populare servere CSMania