Baj

Membru
 • Content count

  141
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

2 Followers

About Baj

 • Rank
  Detinator Cs.CSMania.Ro

Contact Methods

 • Site
  www.csmania.ro
 • Skype
  adryan.bajenac

Profile Information

 • Nick Cs
  Baj
 1. Lunetistu.

  CONTRA ! Nu mai faceti cerere aici , forumul s-a mutat !
 2. Cerere Avatar Baj !

  Nick-ul tau : Baj Marime (Avatar : 250x150 ) : 250x150 si sa aibe maxim 1024KB Imagine / Render :http://imgur.com/a/vb2zz Text + Culoare : Sa scrie Baj ca un tatuaj frumos pe gat !
 3. sale :P

  Ieeee un mare CONTRA de la mine !
 4. Ce Nu Se Poate Cumpara

  Diploma la bac
 5. Poezii ! :))

  :))) Bravo draga Dani , nu am ce sa zic Dar grija cu asu ca musca de "cric" Cu vinuuu... derbedeu Vreau sa beau si euuu :)))
 6. Poezii ! :))

  Stii ceva tu chiar esti paralel scuze pentru compliment dar te rog nu mai posta aici ! Cand o sa inveti sa faci rime atunci sa mai raspunzi aici !
 7. Nume: BajVarsta [ minim 16 ani ] : 17Buletin [ Primele 3 cifre ] :500Motiv : Vreau as ajut comunitatea ! Contact : skype: adryan.bajenac , Facebook : Adrian Bajenac Experienţă : Destula Cat timp poti oferi forumului : Paiii dupa scoala sunt cam mereu online !Locul unde doresti sa moderezi : in locurile unde au voie super-moderatorii si la pgl daca se poate ?
 8. Poezii ! :))

  Draga Happy de acum incolo cand postezi intr-un loc fa si tu ce face toata lumea ! La tine nu vad nici o rima !
 9. Poezii ! :))

  E zuzuky , elefantul Cand se culca rupe patul Ce sa iti mai spun eu tie O sa fii prost pe vecie <3 ( P.s. suzuky nu se supara daca il fac pe nume )
 10. 10=King♕

  2
 11. Poezii ! :))

  Zic sa facem putin caterinca cu vreo cateva strofe ! Regulile jocului : Scrii o strofa persoanei de mai sus ! Sa fie ceva amzant sau ceva care sa rimeze Incep eu : El e Dani Fondatoru' I-as da in cap cu toporu' Frate nu te supara Dar mai frumos nu rima
 12. 10=King♕

  5
 13. [JOC] Unde ai vrea sa fi acum?

  La o intalnire a csmaniacilor !