Welcome to CSMania.Ro - Inca Din 2002 - Alaturate Noua !

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Daniel Valentin

Membru
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Daniel Valentin

 • Rank
  Nou Venit
 1. Cerere UnBan Daniel

  Frate si cu ce sunt eu de vina,crede-ma daca as avea ceva nu m-as mai chinui atat timp sa iau unban.Daca aveam nu mai asteaptam 3 zile sa iau inca odata UnBan mai demult te poti uita la fosta cerere.Nu sunt eu de vina ca asa mi s-au facut pozele.Dati-mi unban imi faceti alte poze,va dau si wargod si atunci sa decida toti adminii.Nu va mai dati asa cu parerea.
 2. Cerere UnBan Daniel

  Dude: 1:Nu am niciun anti-ss,puteti verifica in cererea UnBan de acum cateva zile. 2:Sunt mort din cauza caci shadow a facut prea tarziu pozele deci nu este vina mea. 3Daca as avea ceva mi-as baga piciorul in el de server(scuzati-ma ca m-am adresat asa) si nu m-as mai strofoca atat sa iau unban.
 3. Cerere UnBan Daniel

  Nu am nici un anti-ss poza a fost facuta exaxt cand a inceput meciul,se vede clar caci cad din "cer".P.S: Am mai facut o cerere unban acum cateva zile si cum se face ca acolo nu aveam nimic,in schimb uita-te la secunde.
 4. Cerere UnBan Daniel

  Da stiu,este a doaua oara cand fac asta:)) , tot asa am patit si data trecuta doar ca din greseala ma deconectasem de pe server...
 5. Cerere UnBan Daniel

  Uite LoCcO aici pozele rar originale: http://www33.zippyshare.com/v/Q2OvSX9I/file.html
 6. Cerere UnBan Daniel

  Iti zic eu ca nu l-am secherit,nu am avut de ce in primul rand,al doilea rand daca aveam ceva nu mai faceam cerere unban,al treilea rand asta este a doua oara cadam fost considerat codat si am facut cerere unban la care mi-a fost acceptata.Daca as fi avut ceva nu ma zbateam atat sa iau unban.
 7. Cerere UnBan Daniel

  Deci,mie mi s-au cerut pozele si nu am apucat sa le dau in acel moment si desigur am luat ban.Am venit aici am dat si pozele si am vazut la alte cerei unban ca multi aun mai dat si wg si am zis sa dau si eu chiar daca nu mi-a cerut nimeni.Intelegi??
 8. Cerere UnBan Daniel

  Nu am dat pozle la timp si am facut aici cerere unban ce ai fi vrut sa fac.P.S wg l-am dat ca am vrut eu,nu mi l-a cerut nimeni,daca vreti intru in joc si va fac wargod pe moment.
 9. Cerere UnBan Daniel

  barosnae wg am dat ca am vrut eu nu ca mi-a zis cineva Locco ce am dat eu acolo sunt pozele originale.
 10. Cerere UnBan Daniel

  barosnae wg l-am dat ca am vrut eu,am vazut si la alte ban-uri nu mi-a cerut nimeni wg
 11. Cerere UnBan Daniel

  Uitati si un wargod : www.wargods.ro/wcd/report.php?id=485326 :*:)
 12. Cerere UnBan Daniel

  Numele tau: Daniel Numele adminului care te-a banat:NightShadow90 Ip-ul tau: 31.5.16.60 Steam Id: STEAM_0:0:182890955 Data si ora:19.01.2017 20:43 Motiv:Noss dar am adus zici ss,si mdea de ce nu a asteptat frate sa ii dau pozele,nu au durat 3 minute... dar in fine uitati pozele aici,asta este a doua oara cand m-au crezut codat:)))))) dar nu vad si ei saraci ca sunt steam on in fine am aici pozele http://imgur.com/a/fo8EX .Data viitoare cand ma vor acuza ca si codat poate vor intelege si ei...
 13. Cerer UnBan

  Poftim aici cred ca asa ai cerut http://www67.zippyshare.com/v/o2L8I6qu/file.html si vr si eu sa primesc unban va rog,astept de 2 zile jumate'si mdea...
 14. Salut,am facut si eu cerere unban pe pgl.csmania.ro,din parte ta am primit pro si din partea a mai multor oameni dar din cate am observat asu_da_de_frica si-a facut cerere de retragere  deci sa inteleg ca nu imi mai poate da cineva un t/s la cererea unban si sa imi zica daca mi-a fost acceptata da sau nu.Daca stii pe cineva care ma poate ajuta sa primesc unban,ti-as fi recunoscator.Multumesc anticipat!

 15. Cerer UnBan

  Daca imi spui cum sa le arhivez si la ce te referi prin a arhiva as face-o.Ce am pus in acel link,sunt pozele pe care mi le-ai facut daca la asta te referi.