Jump to content

Advert

 • Ts.CSMania.Ro

  Comunitatea CSMania va ofera canale gratuite pe serverul oficial de TeamSpeak: TS.CSMania.Ro
  Pentru cereri canale si alte informatii va rugam vizitati sectiunea serverului pe forum

  Dani2712 Read more
 • Recomandam Hzone.Ro

  CSMania recomanda HZONE.RO Hosting de calitate la preturi accesibile.
  Prin acest parteneriat fiecare client care comandă un server de joc prin intermediul nostru beneficiază de 20% reducere. Foloseşte codul promoțional: CSMANIA

  Bidi Read more
 • Recomandam TDGART.Ro

  CSMania recomanda TDGART.RO Web design si fotografie la preturi avantajoase
  Prin acest parteneriat cu TDGART.RO noi am reușit sa îmbunătățim aspectul acestui forum cei de la TDGART nu se ocupa doar de Web Design / Graphic Web au si experienta in editarea si creeare fotografiilor , perfecti pentru evenimentele importante din viata ta!

  TDG Read more

oct

Membru
 • Content count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About oct

 • Rank
  Nou Venit

Contact Methods

 • Site
  http://www.csmania.ro
 • Skype
  RaulB45@yahoo.com
 1. Lunetistu.

  Nick in joc:Lunetistu. Varsta:16 Primele 3 cifre din C.N.P :507 Ore jucate (minim 40): 42... (am jucat cu alt nume Prezenta TeamSpeak ( TS.CSMANIA.RO ):da De cand joci cs:4 ani Steam: Da/Nu:nu Poti ajuta serverul periodic prin donatii?:nu scuze da nu pot. De ce vrei sa fii admin: sa ajut sv. Ai citit conditiile pentru a primi si mentine adminul ?: da Raspundeti si la urmatoarele intrebari 1. La ce ajuta slotul ? rezerva locul unui nume 2. La ce ne ajuta comanda amx_last ? sa lasi inca o runda mapa/harta 3. La ce ne ajuta comanda amx_vote ? dai vote de ex:fy_snow,awp_india. 4. La ce ne ajuta comanda amx_slay ? omori un player 5. La ce ne ajuta comanda amx_help ? te ajuta sa vezi comenzile 6. La ce ne ajuta comanda amx_csay ? scri la playeri/admini un mesaj 7. La ce ne ajuta amx_cancelvote? dai cancelvote la vot 8. Ce comanda trebuie folosita pentru a vedea ip-ul unui jucator iesit de pe sv ? showip 9. La ce foloseste amx_pika ? sa distruga configul cs 10. La ce ne ajuta comanda amx_map ? sa bagi o singura mapa de ex:amx_map fy_snow 11. Injurarea,insultarea sau jignirea unui jucator este sanctionata cu ? gag/kick 12. Cand un jucator are aim si nu se vede in poze cum reactionati? fac demo sau ii cer wg si dau ban 13. La ce ne ajuta comanda amx_nick ? sa ii schimb numele unui jucator 14. La ce ne ajuta comanda amx_Who ? sa vad lista de admini 15. La ce ne ajuta comanda amx_kick ? sa dau un jucator afara 16. La ce ne ajuta comanda amx_chat ?chatul adminilor 17. La ce ne ajuta comanda amx_Slap ? sa dau o mavertizare daca sta afk. 18. La ce ne ajuta comanda amx_psay ? sa las ms unei persoane 19. Injurarea,insultarea sau jignirea de orice fel a unui admin logat este sanctionata cu? gag/kick/ban! Multumesc!
×