Jump to content

Թ1Տօ1ɑՏ

Fondator
 • Content count

  308
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  57

Թ1Տօ1ɑՏ last won the day on May 20

Թ1Տօ1ɑՏ had the most liked content!

Community Reputation

143 Excelent

About Թ1Տօ1ɑՏ

Contact Methods

 • Site
  www.csmania.ro/forum

Profile Information

 • Interese
  Buna functionare a serverului Zombie.CsMania.Ro
 • Nick Cs
  P1sO1aS

Recent Profile Visitors

1,673 profile views
 1. Cerere Admin AnOn][M

  Acceptat Da reply la pm cu parola Asasin noi doi avem de discutat.
 2. Reclamatie Zombie!!!

  Felicitari, tocmai ai luat remove Vrei si aplauze?
 3. sv failed to transmit file

  Schimba cs-u sau restart la modem
 4. Cerere Moderator!

  Eu zic sa ii dam o sansa lui Goat <3 cred ca se descurca piticania =]] Pro
 5. Reclamatie AK1

  Respins AK1 a primit permisiunea mea si a lui Dani de a avea grija de forumul serverului si de cereri admin/unban etc. Treaba sta in felul urmator, AK1 n-are timp sa stea 100 de ore pentru ca are o viata si trebuie sa se ocupe de anumite chestii in ea, nu are 14 ani are 21 si nu cred ca ar fii cazul sa te indoiesti de decizia lui. A doua chestie, daca el a fost lasat responsabil sa ia anumite decizii, de ce contrazici deciziile lui? Te descurci mai bine ca el? Daca da te invit cu o cerere sa vad cat de bine te descurci. Am selectat un staff pentru serverul de Zombie care se descurca destul de bine acum indiferent de cum ar fii ei (se stiu ei) (Love you Leo <3). Cred ca singurul care se inseala aici aici esti tu drag fecior, si ca sa vezi cum sta treaba cu adevarat hai la noi pe ts sa vorbim acolo. TC.
 6. Addons Zombie Plague 4.3 CSO

  Ceea ce ai tu acolo nu se aseamana de loc cu serverul nostru de Zombie PWP
 7. [Cerere Helper] rfx

  Acceptat Pm cu nick si pass.
 8. Am facut categoriile si v-am dat amandurora acces de moderare pe ele, dns-ul va fi pus in curand.
 9. Cadou PISOIAS

  Sa cresti micut ca asa e mai dragut
 10. Evidenţă Ban / Warn

  Nick-ul celui care a primit ban/warn: Nino, xZeusss, Assasin Perioada: Nedeterminată Motiv: Dublu post + depanare de amintiri intr-o reclamatie Dovezi:
 11. reclamatie xZeuss

  Acceptat Topic inchis. toti cei prezenti in reclamatia aceasta veti primii warn pentru dublu-post.
 12. Evidenţă Ban / Warn

  Nick-ul celui care a primit ban/warn: alk96, Assasin Perioada: Nedeterminată Motiv: Chiar daca nu fac parte din stafful forumului ei tot dau un pro in cererea de moderator a lui Leonard Dovezi:
 13. Cerere acces ts

  Fa ceva activitate, momentan contra.
 14. Cum sa faci un skin de CS:GO

  Counter-Strike Global Offensive, acel joc in care mereu cand vrei sa faci rank up dai de rusnaci, codati, trolleri si tot restu de .........hai sa revin la subiect. Astazi o sa incercsa va arat cum sa faceti un skin pentru CS:GO, asaca hai sa incep prin a pune totul in topic. Materiale necesare: -Adobe Photoshop CS5 Extended (il puteti descarca de pe site-ul adobe ca versiune trial de 7 zile, link de download la crack nu dau pentru ca evitam pirateria) - CS:GO Workbench Materials (http://blog.counter-strike.net/workshop/resources.html) -VTFEdit Procedura: Mai intai de toate descarcati CS:GO WorkBench, si o sa aveti 3 foldere. Va duceti in folderul OBJs si alegeti orice arma, eu o sa aleg awp.obj. Deschideti Adobe Photoshop CS5 Extended si alegeti awp.obj pentru deschidere O sa va intrebe daca doriti sa schimbati pe planul 3D, alegeti Da, deoarce fisierele. obj sunt obiecte 3D. Duceti-va la panoul din dreapta iar acolo o sa vedeti o variabalia numita "__PS_3D_Default" Faceti dublu-click pe acea variabila. Pe urma faceti click pe iconita de langa variabila "Diffuse" In optiunile afisate, faceti click pe "Remove Texture" Apoi faceti click pe folderul din dreptul variabilei "Diffuse" si selectati "Load Textures" Navigati in folderul WorkBench Materials si deschideti folderul UVSheets si selectati textura pentru arma pecare o faceti de exemplu awp. Acum, dati click pe aceasi icoana de langa variabila "Diffuse" si selectati "Load Textures" . Asta ar trebui sa deschida textura intr-un tab nou. Aici vine partea in care creati o textura custom (nu luati de pe net ca patiti ca si cu Howlu stiti povestea). Acum partea mai grea e ca tre sa va dati singuri seama care parte de pe textura corespunde cu detaliile armei. De indata ce ati terminat salvati ca fisier .tga. Cum vedem skinul in joc? Deschideti VTFEdit si cautati .tga-ul salvat mai devreme. Duceti-va la File -> Import si selectati .tga-ul Textura (.tga-ul) o sa se deschida in tab nou. Acum exportati textura orinde vreti ca fisier VTF. Deschideti csgo si apoi aprindeti consola. In consola scrieti workshop_workbench. O sa deschida o noua fereastra. Sus in stanga unde scrie "None" selectati " Custom Paint Job" acum dati click pe butonul chair de langa el si selectati fiserul .vtf facut mai devreme. O sa va arate textura pusa pe AK-47, voi selectati arma pe care doriti sa puneti acea textura. Acum apasati pe "Load" si alegeti o locatie, numiti fisierul "skin_de_baro$$an.txt" bla bla bla cu extensia .txt Adaugare pe Workshop Aici e partea in care deveniti bogati si faimosi (in unele cazuri) de exemplu eu habar nu stiu cine a creeat D-lore. Dati click pe submit si completati ce e acolo. Dati click pe acceptarea termenilor si conditiilor si dati click pe Publish. Acum ati facut facut skinul, buun sa creasca banii, faima, valoarea inventarului, etc etc.
 15. cerere heper M@r1uS

  Asta nu are cum sa fie adevarat.... Contra.
×