Jump to content

AK1

Super Moderator
 • Content count

  652
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  42

Everything posted by AK1

 1. HACKNET - DELUXE

  Joc de 15 euro pentru steam, gratis. Oferta valabila inca 46 de ore: https://www.humblebundle.com/store/hacknet-deluxe
 2. [Muzica] AK1

  1. Artistii: Snoop Dogg 2. Linkul:
 3. [Muzica] AK1

  1. Artistii: Wiz Khalifa 2. Linkul:
 4. Reclamatie Zombie!!!

  Nu cred ca a facut treaba asta. Posibil sa patesti la fel ca Hitman.
 5. Joc de 20 de euro pentru steam, gratis. Oferta valabila 35 de ore. https://www.humblebundle.com/store/galactic-civilizations-ii-ultimate-edition?hmb_source=humble_home&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=mosaic_section_1_layout_index_1_layout_type_twos_tile_index_2
 6. MENTOSANE

  De unde ai mai aterizat si tu? Inafara de faptul ca ai gresit sectiunea, ai gresit si forumul=))). T/C Mutat in cos!
 7. [Muzica] AK1

  1. Artistii: Roy Jones 2. Linkul:
 8. [THE FLAME IN THE FLOOD]

  Joc de 15 euro pentru steam, gratis. Oferta valabila inca o zi: https://www.humblebundle.com/store/the-flame-in-the-flood?hmb_source=humble_home&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=mosaic_section_1_layout_index_1_layout_type_twos_tile_index_2
 9. Cerere admin "aNdreW:x

  Pro.
 10. I WAS NOT BANNED THAN WHAT IS THIS??

  Topic inchis!
 11. [Muzica] AK1

  1. Artistii: Birdman 2. Linkul:
 12. [Muzica] AK1

  1. Artistii: Lil Jon 2. Linkul:
 13. [Muzica] AK1

  1. Artistii: Lil Jon 2. Linkul:
 14. [Muzica] AK1

  1. Artistii: Lil Jon 2. Linkul:
 15. Cerere grad admin

  Respins.(Se pare ca nu ai inteles nimic din ce am vorbit, tine-o tot asa) Topic inchis!
 16. Cerere Moderator!

  Mr. Goat:)). PRO!!
 17. Reclamatie AK1

  Deci m-am uimit cand am vazut comentariul tau=))))))))))))))))))))))) : 1. Nu trebuie sa ai fondator pe forum ca sa inchizi o cerere. Cand ti se spune sa ai grija de server, o faci;) 2. Cand ti-am spus ca le spui la jucatori ca serverul nu are nevoie de ei, aia nu a fost o intrebare=))))))) Dar n-a cum ai zis si tu, csf, n-ai csf:( 3. Nu sunt "boss" :)))) Nu ti-am spus cand sa intri si sa nu intri pe server, ti-am spus doar ca nu vei primi admin, dar se pare ca iar nu ai vazut bine:( 4. La faza cu reply pentru post ai fost amuzant=)))))))) . GG. PS: Ai grija cu vederea aia, ca te cam incurca rau:( . Si in legatura cu activitate mea, stai linistit, ca gametracker-ul a fost resetat cu mult timp in urma
 18. Reclamatie AK1

  =))))))))))))) . Cand o sa iti petreci si tu sute de ore pe server, avand grija de el si chestii de genul atunci sa comentezi. Ce, mi-ai facut reclamatie ca nu ti-am dat accept la cererea de admin?=)))))))))))))) Cand Dani mi-a zis sa am grija de server si sa fiu atent la "astia" ca tine, s-a referit si la forumul serverului in sine. Degeaba faci atatea cereri , admin nu o sa ai vreodata pe serverul asta pentru ca habar nu ai de capul tau, si te i-ei la intrecere in injuraturi cu jucatorii serverului. Nu am zis doar eu ca te-am vazut, te-au vazut o gramada de persoane. Daca iti aduci bine aminte ai si reclamatie din cauza asta. Si stai linistit ca nu ma cred zeu si nici nu ma cred important din cauza gradului pe care il am. Am facut doar ce mi s-a spus: adica sa am grija ca persoanele de genul tau sa nu ajunga sa "strice " serverul ca sa zic asa. Tu te crezi in stare de admin, dar iti garantez eu ca habar nu ai. Adica ce sa mai vorbim, tu le spui la jucatori ca serverul nu are nevoie de ei. Imi dau seama ce se intampla daca erai admin.... Dar sa privim parte buna, nu esti, si nici nu vei fi, cel putin pe serverul asta.
 19. Cerere admin

  Tu nu meriti admin. Ma iei pe mine cu dovezi de parca suntem la gradinita, si toata lumea te-a vazut ce fel vorbesti. Respins! Topic inchis!
 20. Cerere admin

  Nu dai autografe? Dar ti-a cerut cineva autograf pana acum ? Daca cineva te injura asta nu inseamna ca trebuie sa il injuri si tu pe el, sau sa te iei la "intrecere" cu el, pentru ca tot tie iti faci rau. Daca vei primi admin, desi in ritmul asta nu cred, incearca sa iti revizuiesti comportamentul. PS: Nu mai lasa reply la fiecare in parte. Este o cerere, nu chatul de pe forum. Pur si simplu astepti verdictul final.
 21. Cerere Super Moderator AsSasS!n

  Toti cei care au comentat la aceasta cerere veti primi warn. Nu faceti parte din staff, nu aveti voie sa comentati. Si ANDRW, mai usor cu jignirile si cu datul parerilor unde tu nu ai nici o treaba. Pro!
 22. Voteaza serverul de Teamspeak3

  Votat!
 23. Cerere Slot simplu.

  Pro. Si trex, fara comentarii aiurea, ori spui pro/contra ori nu spui nimic;)
 24. [Cerere Helper]

  De ce tot faci atatea cereri? Ai mai facut o cerere, dar cu alt nume pe server. Pana la urma te hotarasti cu ce nick joci si tu, sau mai faci cateva cereri?
 25. [Muzica] AK1

  1. Artistii: Sisu 2. Linkul:
×