Jump to content

Advert

 • Ts.CSMania.Ro

  Comunitatea CSMania va ofera canale gratuite pe serverul oficial de TeamSpeak: TS.CSMania.Ro
  Pentru cereri canale si alte informatii va rugam vizitati sectiunea serverului pe forum

  Dani2712 Read more
 • Recomandam Hzone.Ro

  CSMania recomanda HZONE.RO Hosting de calitate la preturi accesibile.
  Prin acest parteneriat fiecare client care comandă un server de joc prin intermediul nostru beneficiază de 20% reducere. Foloseşte codul promoțional: CSMANIA

  Bidi Read more
 • Recomandam TDGART.Ro

  CSMania recomanda TDGART.RO Web design si fotografie la preturi avantajoase
  Prin acest parteneriat cu TDGART.RO noi am reușit sa îmbunătățim aspectul acestui forum cei de la TDGART nu se ocupa doar de Web Design / Graphic Web au si experienta in editarea si creeare fotografiilor , perfecti pentru evenimentele importante din viata ta!

  TDG Read more

Geo98

Detinator Server
 • Content count

  100
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Geo98 last won the day on February 21

Geo98 had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

4 Followers

About Geo98

 • Rank
  Detinator CLASIC.CSMania.RO

Contact Methods

 • Site
  https://www.csmania.ro/forum/forum/1899-clasiccsmaniaro-⇒-clasic/

Profile Information

 • Nick Cs
  Geo

Recent Profile Visitors

295 profile views
 1. dns actual: CLASIC.CSMania.ro dns dorit: RESPAWN.CSMania.Ro owner: Geo98 nu mi afiseaza modelul la topic ca l as fi folosit.
 2. Cerere Avatar Geo98

  Avatar,Semnatura,Benner,Logo etc: o poza cu cs , nu stiu ca design, daca nu te deranjeaza , alege tu una de pe net ca nu stiu ce dimensiuni trb exact. Tema pozei / Stok-ul dorit (obligatoriu): tema pozei sa fie cu o arma de cs , un ct, un tero , orice Text principal: CLASIC.CSMania.Ro Text secundar: by Geo Alte precizari: multumesc!
 3. Prezentare Geo98

  Nume: George Vârsta: 20 Oraş / Localitate: Bucuresti Hobby: foto/cs O poza cu tine: fb: Braga George De unde ai auzit de noi: de la hzone Iţi place comunitatea?: interesanta O mica descriere: am descris mai sus cam totul.... doar nu vreti sa zic acuma, 1.80, par blond, slab 70 de kg ....glumesc si eu imi place de "csmania" per total Alte precizări: continuati tot asa baieti !!
 4. Nume: Geo98 Varsta [ minim 16 ani ] : 20 Buletin [ Primele 3 cifre ] : 198 Motiv : daca tot am ajuns pe csmania, sa ajut, nu? Contact : pe forum CLASIC.CSMania.ro / fb - George Braga Experienţă : nu am mai ajutat nicidata la moderarea unui forum, dar totul are un inceput Cat timp poti oferi forumului : am citit ca minim 4 ore pe zi, dar cred ca 2 voi avea timp sa stau. Locul unde doresti sa moderezi : la sectiunea cerere dns / schimbare dns
 5. Nick : Geo98 Contact owner (Y!M) : - Dns / Link catre server/clan: 89.34.25.197:27015 Link Gametracker (Valabil doar pentru servere) : https://www.gametracker.com/server_info/89.34.25.197:27015/ As dori sa fie toate sectiunile de pe forum scrise cu rosu . de ex: [Important]Cereri admin - cu rosu de la anunturi - toate cele pinned in concluzie , toate sectiunile de pe forum cu pinned scrise cu rosu. Multumesc. Si la admin only sa am acces sa dau lock si pinned.
 6. Rezolvat. Se poate da T/C. Merci frumos
 7. Respawn - suport tehnic

  NICK FORUM: Geo98 DETIN SERVER PE COM [da/nu]: da, CLASIC.CSMania.ro PRODUS [server/addons/plugin]: addons DESCRIERE DORINTA: am un server clasic, si este pe build nou . nu pot modifica buildul pentru ca pe rehlds nu merge addban , iar pe vechi nu merge nimic. Si am cautat pe net o gramada de addonsuri de respawn. Nu merge nimic. Poate sunt eu prost si nu stiu sa l adaug . Dar la cate pluginuri m am descurcat sa le adaug nu stiu daca s asa de prost. In concluzie , ma poti ajuta te rog sa fac serverul de respawn? Adica : 1. sa am meniul de arme : ala cu 1 2 si 3 2. sa fie scoasa bomba 3. dupa ce mori imediat sa te respawneze pe harta oriunde 4. sa imi raman pluginurile pe care le am pus deja pe server. POSTARE [addons/plugin]: addons Multumesc frumos !!
 8. DNS actual: Clasic.CSMania.ro IP actual: 89.34.25.197 DNS nou: Clasic.CSMania.Ro IP nou : la fel Doresc 2 sectiuni : La sectiunea de reclamatie server sa am acces ca moderator, si sub Ban List , as vrea o sectiune : Cereri UnBan . multumesc frumos anticipat !
 9. Modificare forum dns

  Cerere de Unban nu este . Se poate adauga si Cereri Unban? iar topicul reclamatie server nu il pot administra (adica nu pot sa ii dau lock si nici pin)
 10. DNS actual: Clasic.CSMania.ro IP actual: 89.34.25.197 DNS nou: Clasic.CSMania.Ro IP nou : la fel Doresc 2 sectiuni : Cerere UnBan si Reclamatie Server . multumesc!!!
 11. nu imi merge pe gametracker sa dau boost . nu pot da claim. zice ceva de 1 week. In rest n am nici o problema cu el.
 12. SCUZE !!!! modul jocului: CLASIC nume dorit server CLASIC.CSMania.Ro
 13. OWNER PRINCIPAL: (nick-ul de pe forum, NU cel de pe server) : Geo98 OWNER SECUNDAR (optional): IP SERVER (fara port): 89.34.25.197 NUME DORIT: (de tip CSMania.Ro) : Respawn.CSMania.Ro MODUL JOCULUI: (clasic, respawn, deathrun, zombie, etc...): respawn NR. SLOTURI: 22 FIRMA DE HOSTING UNDE ESTE TINUT SERVERUL: Hzone LINK GAMETRACKER: https://www.gametracker.com/search/cs/RO/?query=89.34.25.197 MODERATORI SUB-FORUM (optional): doar eu STRUCTURA FORUM: (EXEMPLU: Regulament, Anunturi Generale, Staff server, Cereri accese si ce mai vreti voi): -Anunturi -Diverse -Propuneri si Sugestii -Boost Regulament Server -Reclamatii Server -Cereri Admin/Slot -Lista Admini -Ban List -Cereri Unban -Absenta/Retragere -Tutoriale . Multumesc multtt !
×