Jump to content

Geo98

Detinator Server
 • Content count

  91
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 1. Nume: Geo98 Varsta [ minim 16 ani ] : 20 Buletin [ Primele 3 cifre ] : 198 Motiv : daca tot am ajuns pe csmania, sa ajut, nu? Contact : pe forum CLASIC.CSMania.ro / fb - George Braga Experienţă : nu am mai ajutat nicidata la moderarea unui forum, dar totul are un inceput Cat timp poti oferi forumului : am citit ca minim 4 ore pe zi, dar cred ca 2 voi avea timp sa stau. Locul unde doresti sa moderezi : la sectiunea cerere dns / schimbare dns
 2. acceptat Cerere admin

  Acceptat t/c
 3. acceptat Cerere admin

  te ai uitat la alt regulament.... cuv din el este : clasic best server. ai un PRO de la mine. Sa iti faci ban list. sanu dai ban fara dovada. SA CITESTI REGULAMENTUL TOT !!
 4. Scoruri Celebre

  INCEP EU
 5. Nick : Geo98 Contact owner (Y!M) : - Dns / Link catre server/clan: 89.34.25.197:27015 Link Gametracker (Valabil doar pentru servere) : https://www.gametracker.com/server_info/89.34.25.197:27015/ As dori sa fie toate sectiunile de pe forum scrise cu rosu . de ex: [Important]Cereri admin - cu rosu de la anunturi - toate cele pinned in concluzie , toate sectiunile de pe forum cu pinned scrise cu rosu. Multumesc. Si la admin only sa am acces sa dau lock si pinned.
 6. acceptat Cerere Admin

  ACCEPTAT T/C
 7. acceptat Cerere UnBan luk

  curat. Unbanned. Poti intra pe server.
 8. respins cerere upgrade kenzoo

  ai doar 24 de ore. La cerere upgrade scrie ca trebuie sa ai minim 50. Plus ca mai trebuie sa lucrezi la banlist. ai prea putini. Fa orele !
 9. acceptat Cerere Admin

  nici nu ai citit regulamentul ce popandau visezi? cuvantul cheie e : clasic best server. Asta ca sa stii pe viitor daca nu citesti regulamentul nu vei fii admin daca nu l respecti, pardon* ! ai un pro de la mine , sa vedem ce zic si colegii !
 10. Rezolvat. Se poate da T/C. Merci frumos
 11. Respawn - suport tehnic

  NICK FORUM: Geo98 DETIN SERVER PE COM [da/nu]: da, CLASIC.CSMania.ro PRODUS [server/addons/plugin]: addons DESCRIERE DORINTA: am un server clasic, si este pe build nou . nu pot modifica buildul pentru ca pe rehlds nu merge addban , iar pe vechi nu merge nimic. Si am cautat pe net o gramada de addonsuri de respawn. Nu merge nimic. Poate sunt eu prost si nu stiu sa l adaug . Dar la cate pluginuri m am descurcat sa le adaug nu stiu daca s asa de prost. In concluzie , ma poti ajuta te rog sa fac serverul de respawn? Adica : 1. sa am meniul de arme : ala cu 1 2 si 3 2. sa fie scoasa bomba 3. dupa ce mori imediat sa te respawneze pe harta oriunde 4. sa imi raman pluginurile pe care le am pus deja pe server. POSTARE [addons/plugin]: addons Multumesc frumos !!
 12. important VOTARE SERVER !!!

  Mai jos sunt linkuri de votare server, daca va place. Votati serverul, votati pentru voi ! link 1 : http://www.serverecs.tk/CLASIC.CSMania.ro:27015 link 2 : http://www.csservers.ro/evidenta/clasic.csmania.ro
 13. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password

Geo98 last won the day on February 21

Geo98 had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

  3 Followers

Contact Methods

 • Site
  https://www.csmania.ro/forum/forum/1899-clasiccsmaniaro-⇒-clasic/

Profile Information

 • Nick Cs
  Geo

  Recent Profile Visitors 170 profile views


×