Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Geo98

Membru
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Geo98 last won the day on February 21 2018

Geo98 had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

4 Followers

About Geo98

 • Rank
  Detinator CLASIC.CSMania.RO

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. dns actual: CLASIC.CSMania.ro dns dorit: RESPAWN.CSMania.Ro owner: Geo98 nu mi afiseaza modelul la topic ca l as fi folosit.
 2. Geo98

  Prezentare Geo98

  Nume: George Vârsta: 20 Oraş / Localitate: Bucuresti Hobby: foto/cs O poza cu tine: fb: Braga George De unde ai auzit de noi: de la hzone Iţi place comunitatea?: interesanta O mica descriere: am descris mai sus cam totul.... doar nu vreti sa zic acuma, 1.80, par blond, slab 70 de kg ....glumesc si eu imi place de "csmania" per total Alte precizări: continuati tot asa baieti !!
 3. Geo98

  cerere Cerere forum moderator

  Nume: Geo98 Varsta [ minim 16 ani ] : 20 Buletin [ Primele 3 cifre ] : 198 Motiv : daca tot am ajuns pe csmania, sa ajut, nu? Contact : pe forum CLASIC.CSMania.ro / fb - George Braga Experienţă : nu am mai ajutat nicidata la moderarea unui forum, dar totul are un inceput Cat timp poti oferi forumului : am citit ca minim 4 ore pe zi, dar cred ca 2 voi avea timp sa stau. Locul unde doresti sa moderezi : la sectiunea cerere dns / schimbare dns
 4. Nick : Geo98 Contact owner (Y!M) : - Dns / Link catre server/clan: 89.34.25.197:27015 Link Gametracker (Valabil doar pentru servere) : https://www.gametracker.com/server_info/89.34.25.197:27015/ As dori sa fie toate sectiunile de pe forum scrise cu rosu . de ex: [Important]Cereri admin - cu rosu de la anunturi - toate cele pinned in concluzie , toate sectiunile de pe forum cu pinned scrise cu rosu. Multumesc. Si la admin only sa am acces sa dau lock si pinned.
 5. Rezolvat. Se poate da T/C. Merci frumos
 6. NICK FORUM: Geo98 DETIN SERVER PE COM [da/nu]: da, CLASIC.CSMania.ro PRODUS [server/addons/plugin]: addons DESCRIERE DORINTA: am un server clasic, si este pe build nou . nu pot modifica buildul pentru ca pe rehlds nu merge addban , iar pe vechi nu merge nimic. Si am cautat pe net o gramada de addonsuri de respawn. Nu merge nimic. Poate sunt eu prost si nu stiu sa l adaug . Dar la cate pluginuri m am descurcat sa le adaug nu stiu daca s asa de prost. In concluzie , ma poti ajuta te rog sa fac serverul de respawn? Adica : 1. sa am meniul de arme : ala cu 1 2 si 3 2. sa fie scoasa bomba 3. dupa ce mori imediat sa te respawneze pe harta oriunde 4. sa imi raman pluginurile pe care le am pus deja pe server. POSTARE [addons/plugin]: addons Multumesc frumos !!
 7. DNS actual: Clasic.CSMania.ro IP actual: 89.34.25.197 DNS nou: Clasic.CSMania.Ro IP nou : la fel Doresc 2 sectiuni : La sectiunea de reclamatie server sa am acces ca moderator, si sub Ban List , as vrea o sectiune : Cereri UnBan . multumesc frumos anticipat !
 8. Geo98

  Modificare forum dns

  Cerere de Unban nu este . Se poate adauga si Cereri Unban? iar topicul reclamatie server nu il pot administra (adica nu pot sa ii dau lock si nici pin)
 9. DNS actual: Clasic.CSMania.ro IP actual: 89.34.25.197 DNS nou: Clasic.CSMania.Ro IP nou : la fel Doresc 2 sectiuni : Cerere UnBan si Reclamatie Server . multumesc!!!
 10. nu imi merge pe gametracker sa dau boost . nu pot da claim. zice ceva de 1 week. In rest n am nici o problema cu el.
 11. Geo98

  Cerere DNS Respawn.CSMania.Ro

  SCUZE !!!! modul jocului: CLASIC nume dorit server CLASIC.CSMania.Ro
 12. OWNER PRINCIPAL: (nick-ul de pe forum, NU cel de pe server) : Geo98 OWNER SECUNDAR (optional): IP SERVER (fara port): 89.34.25.197 NUME DORIT: (de tip CSMania.Ro) : Respawn.CSMania.Ro MODUL JOCULUI: (clasic, respawn, deathrun, zombie, etc...): respawn NR. SLOTURI: 22 FIRMA DE HOSTING UNDE ESTE TINUT SERVERUL: Hzone LINK GAMETRACKER: https://www.gametracker.com/search/cs/RO/?query=89.34.25.197 MODERATORI SUB-FORUM (optional): doar eu STRUCTURA FORUM: (EXEMPLU: Regulament, Anunturi Generale, Staff server, Cereri accese si ce mai vreti voi): -Anunturi -Diverse -Propuneri si Sugestii -Boost Regulament Server -Reclamatii Server -Cereri Admin/Slot -Lista Admini -Ban List -Cereri Unban -Absenta/Retragere -Tutoriale . Multumesc multtt !
×