Jump to content

Advert

 • Ts.CSMania.Ro

  Comunitatea CSMania va ofera canale gratuite pe serverul oficial de TeamSpeak: TS.CSMania.Ro
  Pentru cereri canale si alte informatii va rugam vizitati sectiunea serverului pe forum

  Dani2712 Read more
 • Recomandam Hzone.Ro

  CSMania recomanda HZONE.RO Hosting de calitate la preturi accesibile.
  Prin acest parteneriat fiecare client care comandă un server de joc prin intermediul nostru beneficiază de 20% reducere. Foloseşte codul promoțional: CSMANIA

  Bidi Read more
 • Recomandam TDGART.Ro

  CSMania recomanda TDGART.RO Web design si fotografie la preturi avantajoase
  Prin acest parteneriat cu TDGART.RO noi am reușit sa îmbunătățim aspectul acestui forum cei de la TDGART nu se ocupa doar de Web Design / Graphic Web au si experienta in editarea si creeare fotografiilor , perfecti pentru evenimentele importante din viata ta!

  TDG Read more

Haplea

Membru
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Haplea

 • Rank
  Nou Venit
 1. Cerere unban

  Nick-ul adminului: Nu stiu Ip-ul tau: 79.112.125.125 Steam ID (numeric): STEAM_0:0:208469344 Motivul pentru care ai luat ban: faceam bhop si am primit ban. Dovadă/Explicație (Screnshot, print ): https://imgur.com/a/Tyn1oUd Nu toti sunt buti si nu stiu sa faca niste strafe... http://www.girlshare.ro/3490186656 Am uitat sa dau drumul la demo pentru evitarea surprizelor. Wargod nu se cere sau o verificare inainte de a da ban?
 2. Reclamatie admini

  Funny daca ai fi vazut pozele ti-ai fi dat seama despre ce este vorba.
 3. Reclamatie admini

  Lasa jargourile astea cu plansul, formuleaza o fraza fara sa faci repetie cu + la infinit. Adevarat am zis ca a mai fost mapa dar tu ai comanda /harti unde poti vedea ce mape au fost. Ai fi putut raspunde civilizat fara sa imi dai gag si ban. Unde scrie ca ai drept de a ma bana atat timp cat in regulamentul formulat de voi nu subliniaza? Ai fi putut sa imi raspunzi clar ca pana la urma este un joc si mai presus decat toate ar trebui sa fim oameni, nu se ne mascheze viata un joc.
 4. Reclamatie admini

  Nick admin: FuNny Data si ora: 1/10/2018 dimineata in jurul orei 9:00 Motiv: Se ia aiurea de noi playerii. Dovada (OBLIGATORIE):https://imgur.com/a/6CpVyVY Ne alungati de pe server sau incercati sa populati? Rugamintea mea este ca daca se baga niste bani in server cu boost urile administrati cum trebuie serverul nu sa ne alungati, dai un search si gasesti 10000 de sv...
 5. Reclamatie admini

  Nick admin: iSilencio! Data si ora: 1/10/2018-16:30 Motiv: Da la vot mape care s au mai jucat fara sa se uite in /harti. Imi da gag ca l am intrebat, ban 30 min. Dovada (OBLIGATORIE): https://imgur.com/a/ZYw1MvJ https://imgur.com/a/BWAmkBE Sa vedem ce zice regulamentul: GAG - Tuturor jucatorilor care fac reclama, jignesc, fac spam sau ameninta pe chat - Tuturor jucatorilor care cersesc bani in mod repetat. Aveti voie sa cereti doar o data bani cuiva, daca persoana respectiva spune "nu" si continuati sa cereti bani, veti fi pedepsiti cu gag. Depinzand de situatie primiti intre 5-15 de minute gag Se pare ca nu am incalcat aceasta regula!
×