Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

*СиНдРоМ*

Administrator
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

*СиНдРоМ* last won the day on June 4

*СиНдРоМ* had the most liked content!

Community Reputation

18 Good

7 Followers

About *СиНдРоМ*

 • Rank
  Bronz Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. *СиНдРоМ*

  Absenta Al3LuiA

  Distractie placuta.
 2. *СиНдРоМ*

  cerere maior

  Respins.
 3. *СиНдРоМ*

  CeReRe De SlOt

  Topic inchis! Ai vrut si admin acum si slot...etc.
 4. *СиНдРоМ*

  CeReRe De SlOt

  @DarkGFL @-m.a.m.a-ALFA Nu mai dari pro la cererile de slot!
 5. *СиНдРоМ*

  CeReRe De GrAd La AlEgErE

  RESPINS!
 6. *СиНдРоМ*

  cerere admin

  RESPINS!
 7. *СиНдРоМ*

  [Cerere UpGrade] elroberTo.

  RESPINS! Gradul pe care il ai l-ai primit acum 2 saptamani de la @ShadoW. iti zic sa mai treaca ceva timp pana vei primi UP. Succes.
 8. *СиНдРоМ*

  [Cerere UpGrade] _StArDeMoN_

  RESPINS! Gradul la-i primit inapoi in urma unei sanse noi oferite de @ShadoW. iti zic sa mai treaca ceva timp pana vei primi UP. Plus cererile se fac +1 nu 2,3,4 etc. la Atentie!(ai link) in model.
 9. *СиНдРоМ*

  cerere Vreau admin

  RESPINS ! Intra pe ts3 pentru a te cunoaste cu restul de admini.
 10. *СиНдРоМ*

  [Cerere UpGrade] ALFA

  ATENTIE! Topic editat la nume. Data viitoare respecta cum ai modelul daca nu va fi RESPINS DIRECT,acum am lasat de la mine. x2 @elroberTo si la tine este cazul cu edit-ul cum ai si vazut in cererea de up a ta. Succes,ai un PRO si de la mine.
 11. *СиНдРоМ*

  [Cerere UpGrade] elroberTo.

  ATENTIE! Topic editat la nume. Data viitoare respecta cum ai modelul daca nu va fi RESPINS DIRECT,acum am lasat de la mine.
 12. *СиНдРоМ*

  Model Cerere UpGrade

  Titlul cereri trebuie sa fie : [Cerere UpGrade] NICK (numele cu care joci pe server) ex: [Cerere UpGrade] *S!NdRoM* Nick: Varsta: Steam On/Off: Ore jucate pe server(link): Gradul Actual: Gradul Dorit: Motiv pentru care consideri ca meriti upgrade: ==================== Conditii UpGrade ==================== Maior primes cei care au peste 90 ore pe serverul nostru Sergent primesc cai care au peste 110 ore pe serverul nostru General primesc cei care au peste 130 ore pe serverul nostru Maresal primesc cei care au peste 150 ore pe serverul nostru Co-Owner primesc cei care au peste 170 ore pe serverul nostru Owner primesc cei care au peste 200 ore pe serverul nostru Gradul Fondator se obtine doar pe baza unei donati la libera intelegere cu fondatorul ShadoW. Daca NU indepliniti conditia va rugam sa NU faceti cereri ca vor fi Respinse ! ==================== Conditii UpGrade ==================== Atentie! 1. Cei ce nu respecta modelul de cerere, topicul va fi inchis si mutat in arhiva. 2. Orele d-voastra vor fi verificate cand faceti o cerere,deci nu incercati sa mintiti. 3. Cererile de upgrade se vor face doar 1 data pe luna de la obtinerea gradului respectiv ! 4. Cererile de upgrade se vor cere pentr +1 nu +2,3,4,5. 5. La 6 Pro vei fi Acceptat ,la 3 contra vei fi Respins. 6. Cererile se vor inchide dupa 24 de ore.
 13. *СиНдРоМ*

  Cerere Grad P1sOias

  Respins!
 14. *СиНдРоМ*

  cerere $na!par[CM21] cerere admin :)

  Acceptat. PM cu nume si parola. PS : Cerere mutata la categoria corecta.
 15. *СиНдРоМ*

  Cerere Admin [Razvan]

  Acceptat,dar adminul ti se va acorda in urma a unei mici activitati pe ts3 (ts.csmania.ro), in decursul a 2-3 zile daca zic colegii ca ai fost pe ts vei primi grad. PM privat nume si parola.
×