Sign in to follow this  
PinKBunnY.

Cerere Helper

8 posts in this topic

Nick pe server : PinKBunnY.

Contact /skype/fb  : Zic in privat

Detinator Steam(Da/Nu) : da

Intervalul de timp in care stai pe server : 5-6 ore

Prezenta TeamSpeak ( TS.CSMANIA.RO ) : nu imi merge teamspeak din cauza Windowsului

De cand joci cs :  5 ani

Varsta : 16

Motivul pentru care vrei gradul : In cazul in care nu este nici un admin anline pe server sa dau slay in caz ca  zombie nu ataca / daca survivorul foloseste jet etc.

Ore jucate pe server (confirma gametracker) : https://www.gametracker.com/server_info/89.34.25.51:27015/top_players/?query=PinKBunnY.

Puteti Ajuta La plata Serverului si a dropurilor ? (da/nu) : da

De unde stii de noi ? Serverul vostru a fost primul sv pe care am jucat ( multi player ) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Contra, motivele fiind urmatoarele:

Ai orele necesare pentru helper dar faptul ca tu nu ai m-ai avut admin si in alta parte (nu ai experienta in amx) + nu stii cum trebuie sa adminezi un server ma determina sa iti dau contra.

Acum ceva timp in urma cand ai fost acceptat pentru slot, nici nu stiai faptul ca fondatorul trebuie sa iti puna parola la cont (acest lucru il stie si AsSasS!n) si ai decis sa mai faci inca o cerere de slot (ai facut 3 cereri de slot in total). Alt lucru care ma deranjeaza este faptul ca raspunzi la topic-uri de o vechime foarte mare (unde nu mai trebuie sa raspunzi), acest lucru ma face sa cred ca nu stii sa administrezi pe un forum.

In conluzie:

Nu cred ca esti pregatit pentru gradul de helper, serverul e foarte vechi si are multi playeri, daca fondatorii ar decide sa dea helper la multi playeri care nu au experienta in amx atunci s-ar crea un haos.

Pe de alta parte amx se poate invata, dar pur si simplu nu cred ca esti destul de matur pentru acest grad.

PS: un mic comentariu, toti colegii mei care dau "PRO" fara sa argumenteze de ce dau pro sau dau contra (in cazul in care dau contra), nu aveti nici-o treaba cu adminatul/administrare (dupa parerea mea), intrati doar sa mai postati cate un pro ca fondatorii sa zica ca sunteti activi si va faceti treaba. Cand spun acest lucru nu ma refer numai la acest topic ci la modul general.

 

EDIT: asta si spuneam, nu ai experienta in adminat/administrare (asta ai spus si tu "nu am stiut deoarece nu am mai facut o cerere"). Faptul ca tu ai avut grade pe alte servere fara sa faci cerere nu ma incanta, un server serios te obliga sa faci o cerere. Faptul ca tu ai m-ai avut grade pe alte servere fara cerere poate insemna ca a fost serverul unui prieten, ai donat sau server-ul a fost nepopulat, nu poti spune ca ai experienta in amx cand singurele servere unde ai avut admin au fost fara cerere.

Ai spus "scuze ca am raspuns la acele topicuri dar nu m-am uitat la data", practic spui ca raspunzi fara sa gandesti, doar ca sa faci postari sau activitate, nu administrezi cum ar trebui. Un admin responsabil se uita la data topic-ului, inclusiv despre ce este vorba in acel topic, cine a raspuns (daca a raspuns cineva) si cand a fost ultimul raspuns etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Respins,

Topic inchis.

Esti respins pentru urmatoarele motive: 

1. Ai un comportament neadecvat pe server (nematur), faci parte dintr-un grup de oameni pe care unii dintre ei i-am prins abuzand cu donatul/retry.

2. Nu ai activitatea necesara, ai precizat la cerere faptul ca intri 5-6 ore pe zi, conform gametracker ai intrat doar 7.5 ore toata saptamana.

3. Nu cred ca esti pregatit pentru a fi helper/a  ajuta serverul cum trebuie + nu te vad ajutand playeri pe server.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this