Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign in to follow this  
nutu.

10 sfaturi pentru a deveni CSGO Professional Player

Recommended Posts

ec2bbc37d4afac11e947dcec04c49cf1-650-80.

 

V-ați imaginat vreodată ca un maestru de Counter-Strike? V-ați gândit vreodată să mergeți pro? Există multe de luat în considerare, chiar și odată ce vă aflați printre cei mai buni jucători din jur. Gaming-ul profesionist nu are nici un fel de concurs și este mult mai mult decât să știi cum să urmărești o cruce la fața adversarului. Ca atare, am discutat cu Elliot Welsh, aka. "Wez" de lideri competitivi, echipa Dignitas, pentru a afla cele zece sfaturi de top pentru a te ridica în rândurile din lumea Counter-Strike profesionale.
 
1.  Sortarea hardware-ului
 
Dacă doriți să concurați pe un teren de joc egal, ultimul lucru pe care îl doriți este o conexiune de date cu platformă sau conexiune la Internet care vă ține înapoi. Într-un joc a cărui luptă este la fel de fin echilibrată ca cea a Counter-Strike, doar o ușoară picătură framerată poate fi catastrofală. "Fps-ul scăzut poate afecta reculul dvs., înregistrarea glonțului și netezirea jocului dvs.", spune Elliot. "Dacă sunteți blocat de un computer teribil, nu aveți prea multe șanse online împotriva unei persoane cu o mașină de ultimă generație. De asemenea, un computer bun și o conexiune vor fi aceleași condiții pe care le veți juca atunci când vă întoarceți până la un turneu, așa că nu va trebui să vă adaptați condițiilor diferite atunci când vă configurați în ziua respectivă. "
 
c0fe87e6b936e4c803a58cf57075e6cd-650-80.
 
2. Găsiți o echipă care as fie unita.
 
Uneori, în viață, suntem toți aruncați într-o situație în care trebuie să lucrăm cu oameni pe care nu ne place foarte mult. La fel ca la PC Gamer, de exemplu. Dăunători sângeroși, mulți dintre ei. Dar nu există nici o îndoială că a merge mai departe cu colegii de echipă va face lucrurile mult mai ușor pe linie. De fapt, s-ar putea chiar să fie mai bine sufletele prietenoase [Cenzura] cu potențialul de a se îmbunătăți decât să treacă în crema culturii fără a le cunoaște bine. "Să jucați cu persoanele pe care le obțineți vă va face să vă bucurați mult mai mult de joc și, fără îndoială, să aveți mai multă șansă să rămânem împreună", spune Elliot. "Schimbarea gamei dvs. în fiecare lună nu vă va face prea bine, chiar dacă înlocuiți un jucător cu altcineva puțin mai bine."
 
3. Practicați-vă tactica în cele mai bune medii
 
Dacă vă gândiți la Counter-Strike competitiv, șansele sunt că veți petrece deja un număr echitabil de ore în joc. Dar practicarea în mediile potrivite este esențială pentru îmbunătățirea continuă. Serverele Deathmatch sunt un loc bun pentru a începe - "Respirați imediat ce mori, deci ești în mod constant împușcat și este o modalitate bună de a-ți îmbunătăți armele", explică Elliot - și practicarea războiului clan este destul de importantă. Utilizați un program de chat, cum ar fi mIRC, pentru a căuta jocuri de practică împotriva altor echipe și pentru a încerca toate tacticile pe care le-ați analizat în capul tău. "Aș sfătui să ai zece minute după fiecare meci pe care îl joci pentru a evalua ce ai făcut greșit, ce ai făcut bine și cum ai putea îmbunătăți", adaugă Elliot.
 
4. Urmăriți demo-urile altor jucători
 
Practica ar putea fi perfectă, dar există numeroase intricacii în jocul Counter-Strike, care este posibil să fiți capabili de a vă [Cenzura] de la ceilalți. Vizionarea videoclipurilor demo ale altor jucători este o modalitate excelentă de a evalua abilitățile lor nebune, fără teama de a fi împușcat dacă luați prea mult timp pentru a vă opri și a vă uita. Profesioniștii vor avea diferite moduri diferite de mișcare, orientare, tragere și reacție la diferite situații. Doar asigurați-vă că încercați propriile dvs. mișcări: "Toți jucătorii au stiluri diferite", avertizează Elliot, "iar stilul unui jucător poate nu este potrivit pentru dvs. sau pentru echipa dvs." Demo-urile de la jucătorii Dignitas pot fi găsite pe site-ul lor
 
ec93799b75d7373b9a822a73c8396690-650-80.
 
5. Uitați restul, jucați împotriva celor mai buni
 
Este întotdeauna plăcut să câștigi, deci ar fi tentant să selectezi adversari mai slabi pentru meciurile de practică. Dar acest lucru poate fi contraproductiv. Dacă nu joci la cel mai înalt nivel pe care îl poți face, nu ai prea multă forță de a-l îmbunătăți - și cu atât mai puțin poți să te despărți de victorii și de înfrângeri. "Deși jucând împotriva unor oameni care nu au capacitatea proprie vă vor beneficia în anumite moduri", explică Elliot, "jocul împotriva echipelor de vârf vă va oferi o perspectivă asupra nivelului jocului profesionist și vă va permite să învățați de la jucători de nivel înalt".
 
6. Comunicarea este esențială
 
Ca și în cazul tuturor jocurilor bazate pe echipă, dar poate chiar mai mult cu Counter-Strike, este important să aveți un bun contact cu colegii de echipă de-a lungul unui meci. O lipsă de comunicare poate fi diferența dintre o victorie decisivă și o înfrângere jenantă și zdrobitoare, astfel încât vorbirea între ei este extrem de importantă. Dar pur și simplu menținerea contactului nu este suficient: este imperativ să fii eficient cu comunicațiile tale. "Cel mai bine este să țineți apelurile la ceea ce se întâmplă scurt și rapid și să explicați tot ce știți, cum ar fi câți dușmani vedeți, dacă vedeți purtătoarea de bombe și ce arme au", spune Elliot. Și asigurați-vă că veți avea parte de un program de voce de voce, cum ar fi Ventrilo sau Mumble, pentru a le folosi în practică: vă permit să vorbiți cu colegii dvs. dacă sunteți morți sau vii, un avantaj care nu este oferit de chat-ul Counter-Strike sistem.
 
7. Îmbrățișați spiritul comunității
 
S-ar putea să fiți tentat să vă turnați toate orele de rezervă în îmbunătățirea jocului dvs., dar este mai mult să fii un jucător profesionist Counter-Strike decât să jucați pur și simplu Counter-Strike. Echipa dvs. ar putea fi formată din cei mai buni jucători din lume, dar dacă nimeni nu știe cine ești, probabil că vei termina nicăieri repede. "A juca un rol activ în comunitatea Counter-Strike din țara dvs. înseamnă că există un interes mai general, ceea ce înseamnă că vor exista mai multe turnee și, prin urmare, mai multe opoziții pentru a se desfășura în competiții și sub presiune", spune Elliot. "De asemenea, vă permite să vă faceți prieteni să jucați ocazional când echipa dvs. nu poate fi online, astfel încât să puteți continua să practice chiar dacă colegii dvs. nu sunt în jur".
 
c8d451247d1c6ce5ced2451703813899-650-80.
 
8. Stăpânește cei trei piloni ai luptei cu pricepere
 
Elliot prezintă trei lucruri cheie pentru a stăpâni în lupta contra-atac: recul, flashbangs și grenade de fum. Counter-Strike modelele de recul sunt foarte diferite de multe shooters, și este imperativ să stăpânească tehnica: "Pentru majoritatea jucătorilor profesioniști, tehnica generală este de a pulveriza de la distanță, foc de la distanță medie, și atinge ușor mai lent la distanță, toate în timp ce se mișcă între robinete pentru a vă face o țintă mai greu de lovit ", sugerează Elliot. Între timp, folosirea bunelor grenade poate face diferența. "Din nou, vizionarea unui demo al unui jucător profesionist vă va oferi câteva sfaturi utile", spune Elliot, "dar este întotdeauna cel mai bine să vă alăturați unui server gol împreună cu colegii de echipă și să-i practicați singur".
 
9. Sfaturi financiare
 
Counter-Strike nu este vorba doar de tactica de luptă. Este, de asemenea, un joc în care gestionarea banilor este cheia succesului la nivel înalt. La nivel profesional, va trebui să vă asigurați că finanțele sunt verificate dacă câștigați sau pierdeți, deoarece asigurarea faptului că echipa dvs. este în regulă și este în timp util cu achiziții rapide este esențială. Vârful lui Elliot? "Dacă vă aflați scurt pe bani după ce ați pierdut pistolul, cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este să economisiți banii prin a nu cumpăra nimic pentru una sau două runde, astfel încât să puteți economisi destui bani pentru a cumpăra o pușcă și o armură. "
 
10. Pentru bunatate, stai cu el
 
S-ar putea suna evident, dar singura modalitate de a ajunge la înălțimile amețitoare ale jocurilor profesionale de top este să vă mențineți conectat până când sunteți destul de bun. Este o mulțime de muncă și ceva ce trebuie să tratați ca un loc de muncă adevărat, la fel de mult ca și jocul - chiar și în acele momente inevitabile, când moralul atinge fundul rockului. "O mulțime de dedicare este necesară pentru a deveni un profesionist", spune Elliot, "și vor exista momente când tu și echipa ta încercați să vă îmbunătățiți și rezultatele nu ar merge întotdeauna în favoarea dvs. Dacă se întâmplă acest lucru, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să rămânem împreună și să continuăm să jucăm prin ea ".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×