CSmania.Ro - Resurse Cs
Forum CsMania
Anti Host Error [AMXX]

Anti Host Error [AMXX]


875
6229
2015-02-19 08:22:44

Descriere:

Asemanator cu AMXX Booster, acest plugin va ajuta efectiv in indepartarea oricarui caz ce provoaca erori majore de deconectare neintentionata a tuturor jucatorilor de pe server, unul dintre ele fiind SVC_BAD. Lista tuturor erorilor cunoscute si care sunt posibile de a fi inlaturate este chiar anterior.

Host_Error: CL_ParseServerMessage: Illegible server message - svc_bad
Host_Error: CL_ParseServerMessage: Bad server message
Host_Error: UserMsg: Not Present on Client [...]
Host_Error: DispatchUserMsg: Illegal User Msg [...]
CL_FlushEntityPacket / You have been disconnected from server. Reason: Reliable channel overflow


Ce face mai exact sau care e avantajul? Anti Host Error, prescurtat AHE lucreaza concomitent cu HLDS exact la fiecare sfarsit de runda cand se anunta echipa castigatoare, se executa spre server si client setarile implicite prestabilite de Valve inainte de lansarea serverului dedicat (in timpul developarii), astfel scazand riscul aparitiei acestor erori stresante si de nedescris. Fiind prima versiune creata si lansata, nu voi putea garanta 100% stoparea acestor erori in totalitate!

De ce obligatoriu acest plugin? Datorita faptului ca multe persoane intentioneaza sa ajusteze setarile serverului spre unele absurde care spre exemplu limita de viteza (link speed) alocata Internetului nu permite o asemenea performanta, iar din cauza aceasta serverul refuza asemenea reglari personalizate prin niste erori care de multe ori ne dau impresia ca provin din pluginuri, moduri, modele s.a.m.d.

Cum se realizeaza acest proces? Pluginul isi face datoria in totalitate de a lucra singur in "background" fara acordul sau solicitarea unor permisiuni de a imbunatati configuratia jocului. Nu sunt expuse mesaje tip HUD , CHAT sau CONSOLE care au rolul de a promova acest plugin intr-un stil strident. Spre intelesul avansatilor, are o sarcina special intuita de a sterge toate entitatile inutile ramase de pe harta sau chiar mesajele, setarile, comenzile, informatiile, datele excesive folosite de catre alte pluginuri pentru a le trimite SERVER -> CLIENT si chiar vice-versa. Retineti insa faptul ca si FLOOD-ul este o metoda alternativa de a provoca, starni erorile aceastea.


Mod Instalare:

Este necesar vreo instalare, configurare sau executare a unei comenzi? Este total un plugin solitar. Singur isi face datoria! De asemeni, nu necesita CVAR-uri. Se aplica obisnuit metoda de instalare a unui plugin AMXX:

1. Fisierul anti_hosterror.amxx se copiaza in addons/amxmodx/plugins
2. Se intra in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini pentru a se adauga aceasta linie care face legatura spre numele pluginului: anti_hosterror.amxx

Module AMXX necesare: ENGINE & CSTRIKE
Program folosit: AMXX STUDIO
Idee a crearii AHE provenita dupa pluginul: svc_bad_preventer.amxx

Descarca / Download   


Nu uita sa distribui si prietenilor tai pe facebook !


Comentarii / Parerea Ta Conteaza !