CSmania.Ro - Resurse Cs
Forum CsMania
Counter-Strike 1.6 + Cs:Cz [10 Euro Prin SMS]

Counter-Strike 1.6 + Cs:Cz [10 Euro Prin SMS]


2317
2012-11-13 00:05:49

Descriere:

Lansarea noii generatii de Counter-Strike, Counter- strike: Condition Zero era iminenta. Primul joc online al tuturor timpurilor merge pe sigle player cu Counter –Strike: Condition zero.

Un produs de sine statator, Condition-Zero este succesorul cuprinzator al Multiplayerului anului 2000. Condition zero inlocuieste vechiul Counter Strike, si combina sase episoade propulsate de povesti, trei moduri diferite single player si multiplayere sporite pentru a dirija viitorul gamer-ilor de Counter-Strike de pretutindeni. Coundition-Zero vine in plus cu:
• Joc single player. Concurezi cu si impotriva personajelor infioratoare AI in trei tipuri de joc single player.

Este perfect pentru cei care joaca de curand CS sau care nu se pot conecta la internet. • Amazing Depth. Sase episoade single player, trei moduri diferite de joc pentru single player, 75 de scenarii diferite si un total de 225 obiective.

• Noi misiuni si medii. Noi misiuni sunt stabilite in locatii realiste din toata lumeasi pot fi jucate din perspectiva Counter-teroristului, permitand jucatorilor sa lupte impotriva raspandirii terorismului.

• Noi arme. Noi arme si itemuri incluzand: arme M60, lansator de rachete LAW, scut si pistol, cocktail molotov, masca de gaze si lansator de flacari.

• Multiplayer imbunatatit. Fiecare dintre noile arme si harti pot fi folosite atat in modul single player cat din cel multiplayer. Comunicarea verbala si modul “spectator” sunt si ele incluse.

Comanda Acum Counter-Strike 1.6 + Condition Zero Prin SMSMod Instalare:

Acest produs este in format digital (cd-key) si se activeaza pe contul de Steam
Pentru activare key-ului, va rugam sa urmati indicatiile de mai jos:
- Intrati pe Steampowered.com si descarcati programul Steam (click aici) - Dupa ce ati instalat programul Steam, va rugam sa va creati un cont sau sa va autentificati cu un cont existent. - Odata autentificat, click pe butonul +ADD A GAME -> Activate a product on Steam...(in partea de jos a programului Steam) si introduceti codul primit in casuta "Product activation" - Dupa ce ati activat jocul, in fereastra "My Games" veti gasi jocul abia activat dar si optiunile - Download - si - Play - .Nu uita sa distribui si prietenilor tai pe facebook !


Comentarii / Parerea Ta Conteaza !