CSmania.Ro - Resurse Cs
Forum CsMania
Tatuaj CS Personalizat

Tatuaj CS Personalizat


4681
2014-03-13 11:35:45

Descriere:

Cu ajutorul acestui tutorial,poti invata cum sa-ti pui propriul tatuaj la cs.


Mod Instalare:

Instalare: Decal Converter v1.3
Veti avea nevoie de un program care sa creeze spray Decal-ul (fisier wad),

Download Decal Conveter v1.3

Recomand folosirea Decal Converter-ului deoarece este destul de simplu sa lucrezi cu el.
Dupa ca ati downloadat programul extrageti-l undeva unde il puteti accesa cu usurinta. Dupa ce ati extras arhiva dati dublu-click pe DecalConverter.exe pentru a folosi programul.

Vom incepe cu imaginea de mai jos, luata drept exemplu de mine, Puteti folosi orice imagine doriti.

Cu programul pornit dati click pe File in coltul de stanga sus si selectati Open. Cautati imaginea pe care vreti sa o convertiti(imaginea care vreti sa apara in tatuaj). Mai jos e cum arata pana acum:

Acum vrem sa facem spray-ul transparent (sa eliminam griul din jurul teroristului). Sub Transparent Color veti vedea ca, casuta este automat colorata gri. Dati click pe Replace si Selectati Max pentru Width si pentru Height (Foarte Important este ca Max pentru Width si pentru Height. sa fie la fel ca in imaginea de mai jos) Acum, imaginea ar trebui sa aiba un fundal albastru:

Acum suntem gata sa convertim imaginea intr-un decal. Dati click pe Decal in susul ferestrei si selectati Make Decal. Pentru a-l accesa cu usurinta, dati click pe Add si pe urma selectati desktopul vostru, sau una din partitiile voastre Asa puteti gasi cu usurinta decal-urile convertite.

http://i28.photobucket.com/albums/c228/kirovul/i2-5.jpg

Dupa ce selectati Ok ar trebui sa aveti un fisier pldecal.wad-acesta este spray decal-ul vostru, si se afla unde l-atzi salvat anterior. Cautati in fisierul in care aveti instalat Counter-ul, de obicei:

C:Program FilesSteamSteamApps\counter-strikecstrike

De cand a fost lansat Steam fisierul nu se mai numeste pldecal, asa ca trebuie sa-l redenumim in tempdecal.wad. Dupa ce il redenumiti copiati-l in folderul de cstrike. Pentru a nu da overwrite din greseala cand suntem in meniul de optiuni din cs vom face fisierul Read-Only. Pentru a face asta dati click-dreapta pe tempdecal, selectati proprietati si pe urma selectati casuta din dreptul lui Read-only. Dati Ok. Ar trebui sa vedeti ceva de genul asta:

Timpul sa va testati spray-ul. Lansati CS, intrati pe un server si testati. Spray-ul final ar trebui sa arate asa:


Nu uita sa distribui si prietenilor tai pe facebook !


Comentarii / Parerea Ta Conteaza !